Чи може хто-небудь сказати мені кілька хороших книг про вбудованій системі?

T

Thomson

Guest
Привіт,
Зараз я проектування вбудованих SoC з кількома хлопцями, але я не дуже знайомі з вбудованим програмним забезпеченням розвитку.Тим самим я хотів би мати хороші reommendations на книги з цього приводу?Спасибо заранее!Thomson

Ви можете здійснювати пошук електронних книг розділу завантажити тут багато корисних книг з вбудованих систем.Ви можете вказати мікроконтроллер працювати (8051, PIC, HC08, ....) і мовою ви збираєтеся з програмою (ААА, C, Basic, ...).

Удачи

amrstaha пише:

Ви можете здійснювати пошук електронних книг розділу завантажити тут багато корисних книг з вбудованих систем.
Ви можете вказати мікроконтроллер працювати (8051, PIC, HC08, ....) і мовою ви збираєтеся з програмою (ААА, C, Basic, ...).Удачи

Привіт Thomson

бачити ці посилання, може бути корисна для 8051.H ** P: / / www.cypress.com/portal/server.pt?space=CommunityPage&control=SetCommunity&CommunityID=209&PageID=215&gid=9&fid=10&category=All&showall=false

H ** P: / / www.microchip.com/ParamChartSearch/chart.aspx?branchID=111&mid=10&lang=en&pageId=74

Одним з кращих є "останнім словом на 8051".
Ви можете завантажити її і багато інших корисних речей тут:
H ** P: / / www.8052.it/download.htm

можна знайти в таких джерелах

H ** P: / / ezshare.de/files-en/171087/p8051arc.pdf.html
H ** P: / / ezshare.de/files-en/171091/p8051ds.pdf.html
H ** P: / / ezshare.de/files-en/171098/p8051hw.pdf.html
H ** P: / / ezshare.de/files-en/171103/p8051pg.pdf.html
H ** P: / / ezshare.de/files-en/171107/pan457.pdf.html
H ** P: / / ezshare.de/files-en/171111/dallasnoisealeapp91.pdf.html
H ** P: / / ezshare.de/files-en/171119/application-notes.pdf.html
це з сайту Intel:
H ** P: / / www.intel.com/design/mcs51/manuals/272383.htm
H ** P: / / www.intel.com / intelpress / USB / приклади / asoverview.htm
H ** P: / / www.intel.com/design/mcs51/datashts/27262002.pdf
H ** P: / / www.intel.com/design/auto/mcs96/applnots/23065901.pdf

Спробуйте Редінг "Embedded System Design в умовах обмеженого бюджету"----------------------------
www.scienceprog.com

Хай,
для begineers я думаю, U повинно бути досить хорошим з 8051 мікроконтроллер
Я буду наполегливо рекомендувати ', 8051 мікроконтролера і вбудованих систем', автор mazidi і mazidi.

є в PDF файлу можна знайти і завантажити його, вона називається "8051 остаточне слово"

якщо і не можуть досягти цього я пошлю його до і, якщо й потрібно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back