Чи може хто-небудь мені допомогти в розробці цього

G

Guest

Guest
Здравствуйте, може хто-небудь тут мені допомогти в розробці поштовх ланцюга перетворювача з використанням pspice.Я вже дизайн, але unfortunely результатів це не те ж саме, як прогнозувалося.
вимоги для створення вихідної напруги 24 В через резистор 15 навантаження.Вихідна напруга пульсації не повинна перевищувати 0,5%.У DC поставку 8 до 16 V. Тут додається схема, що я будую, і
я використовую pspice версії 8.
частоти, що я використовував це 50kHz в розрахунку одержати L і С.
Якщо можна,
вкажіть які-небудь пропозиції для виправлення circuit.thanks.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

GIGA-BYTE Communications Inc., tajwański producent smartphone'ów, przedstawia trzy nowe modele - GSmart G1310, G1315 oraz G1317D umożliwiające jednoczesne korzystanie z dwóch kart SIM. Wszystkie działają w oparciu o wersję systemu Android 2.2, dzięki czemu użytkownik może korzystać z mobilnej rozrywki. Nowe GSmarty są również zintegrowane z takimi serwisami, jak Facebook czy Twitter, co pozwala na proste i natychmiastowe aktualizowanie statusów oraz dodawanie zdjęć.

Read more...

Привіт,

Добре мати 120mV в рябь, потрібно просто змінити значення С для C = Io * DT / DV = 133.33uF, де Io = 24V/15ohms = 1.6a, DV = 24В 0,05% = 120mV, і DT дається D * T, де D розраховується з передачею функції D = 1 - VI / В = 0,5 і T = 1 / F = 20us, так DT = D * T = 10us.

Одна річ, яка може призвести до вашої моделювання на провал є 1N4007 діодів, вам потрібен швидкий транзистор і швидкого відновлення діод, перевірити мої вкладення, я думаю, дуже легко зрозуміти і розрахувати L і C.

І, нарешті, ви можете просто грати з Vi або D, щоб Ви могли отримати рівно 24В на виході.

Привет

narccizzo
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

narccizzo, спасибо за схеми, які у дати мені.Однак я нахиляє здійснити його, оскільки деякі частини, які у споживачів, не перерахованих в моєму pspice.Ви можете дати мені пропозиції, де я можу отримати частину D1 MUR3020PT, MPS3904 і MPS3906.або ця частина буде замінити на інший компонент?

Привіт, добре, що я використовував схему, тому що якщо здійснюється фізичними потрібна схема керувати MOSFET воріт правильно, але і для цілей моделювання можна підключити безпосередньо площі сигнал безпосередньо на MOSFET введення, а також у
зв'язку з Mur діод можна використовувати будь-які , ви переконаєтеся, що в свою таблицю, яка є швидкого відновлення діодів, спробуйте 1n4148 (тільки для моделювання) є досить загальною і 2sb649 або b649 і 2sd669 або d669 замість депутатів транзисторів.
Якщо ви вирішите виконати схему фізично, ви можете використовувати будь-який швидке відновлення діод лише переконатися в тому, що очікує підтримує безперервний струм, по меньшей мере в два рази перевищує максимально імітіруемих.

Привіт,

narccizzo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back