Чи може мені допомогти, щоб перевірити КСП маршруту я обращено

M

McMurry

Guest
Мені потрібно так 3.3V і 5V в моїй схемі.Отже, їм за допомогою регулятора lm1117 і lm7805.
Я пріпаян регулятор напруги постійного струму з
роз'ємом і конденсатори, то я перевірив напруги вихідного напруги від регулятора.

lm1117 працює штраф (у виведенні 3.3V), але lm7805 стає палаючу на мить я підключити до гнізда DC.

Есть ли что-то не так з моєю КСП малюнок?
Я перевірив малювання.і виявили помилку на заземления.але коли я додаю припой відповідно до коричневої лінії в окружності,
одна й та
сама проблема існує.

Чи є які-небудь інші помилки я виступив з lm7805 маршрутизації?
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Якщо регулятор стає занадто спекотно, thjen він майже напевно в короткі elswhere у вашій схемі.Це потягне за собою ланцюг використовувати більш сучасні, що він повинен зробити для гарячого регулятора.
Це, звичайно, за умови, що ви працювали в поточному hte звернути вашій схемі неправильно, і встановили відповідний регулятор.

Ця помилка видається досить очевидним для мене.Для LM7805, PIN1 введення, PIN2 це GND, і Pin3 виводиться.У вас є вихід Сцепляющій, pin3,
пов'язані з землею - мертвий коротким.

В слід підключений до PIN2 з конденсатора трохи нижче LM7805 (на виході PIN) повинні перейти до PIN1 про те, що замість конденсатора (я маю на увазі, що земля слід петлі знизу,
а не короткострокові слід від pin3 в 7805).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back