Чи законно використовувати вільне програмне забезпечення, щоб виробляти і продавати програми?

M

mobile-it

Guest
Привіт всім, мені було цікаво: це законно, щоб бути консультант з програмного забезпечення і використовувати вільне програмне забезпечення, щоб зробити роботу додатків для компаній? Наприклад: компанія просить консультант з програмного забезпечення робити завдання автоматизації в Excel, травень консультант з програмного забезпечення писати код, не заповнюючи кишені Microsoft, якщо компанія і консультант з програмного забезпечення має правових версії Excel? Інший приклад: Травень консультант з програмного забезпечення використовувати Visual Basic Express Edition для програмування невелика утиліта офіс компанії і попросити за це гроші? Травень писати програмне забезпечення консультантом з програмного забезпечення в Dev-CPP, що він продає? Травень користувач Libero IDE (безкоштовно Actel FPGA ПО) продати свої запрограмовані FPGA для компанії? Спасибі, мобільний-це

загальні хлопців? Ніхто не знає цього? Я абсолютно впевнений, що деякі з вас працюють в якості консультанта в програмне забезпечення, пов'язане теми ...

Із сайту Microsoft: - Чи можу я використовувати Express Editions для комерційного використання? - Так, Є немає ліцензійних обмежень для додатків, створених за допомогою Express Editions. Dev-CPP - Так Libero IDE-Так, я не розумію питання Excel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back