Чи буде робота CMOS инвертор підсилювач?

V

vlsi_whiz

Guest
Чи можна дати мені деяке уявлення про цю тему?

Чи буде діяти CMOS инвертор підсилювача в нормальних умовах упередженість?Чи буде вона підсилює сигнали, якщо вона є упередженою на Vdd / 2?Якщо так, то можна будь-якої дати мені невелике пояснення?

Thx

Я думаю, що це можливо, тому що вхідний опір є дуже високим і має напругу вигоди.
але це незвичайний і залучить більше струму від VDD.
Це краще використовувати іншу IC для цього!

привіт
Давуд Amerion

Звичайно можна.
1.таких, як два етапи OPA, останній етап може бути inveter
2.використовувати самостійно упередженим, ви можете використовувати инвертор Opa

дорослі прості речі для Звичайно, як і Unbuffered инвертор від старої серії 4000.окрім вхідної захисту, один з цих інверторів просто 2 totempole транзисторів.

Підключитися на вході і виході через 1M резистора, і ви отримаєте підсилювач.Даний підсилювач часто використовується в схемах кварцових осциляторів.

Я згоден з Давуд, можна використовувати його як підсилювач з посиленням,
= Vout / Vin = 2 * (gm1 | | GM2) * (RO1 | | RO2), але на компроміс зі струмом від VDD.

Для кращого посилення, можна використовувати загальні amplifer джерело, який дасть Вам високий виграш при менших поточних і більш реалістичним.

Так, це можливо, і закликав gmCell Nauta's.
Ви можете послатися на "CMOS Transconductance-C фільтр техніки для дуже високих частот", опублікованій у журналу IEEE Solid-State Circuits, Vol.27, № 2 лютого 1992 року, стор 142-153.(шкода, що я не маю на PDF-файл)

Вона описує transconductor (база для підсилювача) за допомогою інвертора.2 На самом деле, тому що це повністю диференціальна структура.CMFB також здійснюється з інверторів.

Інвертори веде себе як amplifer якщо вхідний сигнал не наситити будь-якого з
P / n-МОН транзисторів. PMOS посилюється нижня половина вхідного сигналу і підсилює NMOS вище половини малого вхідного сигналу. Сінгаль гойдалки повинні бути навколо поїздки точки інвертор для хорошого прибутку і переконайтеся, гойдалки ввід не насичується на рейках.

Вона має ті ж проблеми, як будь-який інший склад конструкцій, варіації поїздку точка
через скорочення поставок, можна помітити, це мати більше вигоди для позитивного циклу і меншим посиленням негативного циклу.

cherrytart пише:

дорослі прості речі для Звичайно, як і Unbuffered инвертор від старої серії 4000.
окрім вхідної захисту, один з цих інверторів просто 2 totempole транзисторів.

Так

При використанні в satyuraton область opearetionДодано через 1 хвилину:Так

Так, і думати тільки про передачу кривої,
Ви знайдете отримати високий

Привіт,
У регіоні насиченість інвертор працює як підсилювач з посиленням даній якості
Gain = GM * Rds.

В області насичення посилення також наводиться як
(Vout / Vin) = (Vdd VTN VTP √ (Вп / BP)) / (1 √ (Вп / BP)).

спасибо
Сарфраз

Так, на самом деле я просто дизайн використовувати инвертор
AMP як підсилювач

Коли TRX роботи в області лінійності то инвертор і коли TRX інверторної роботи в області насичення то роботу підсилювача

Привіт,
У мене є сумніви щодо цієї заяви.

rajkumaru пише:

Коли TRX роботи в області лінійності то инвертор і коли TRX інверторної роботи в області насичення то роботу підсилювача

Так CMOS акти підсилювача, якщо обидва NMOS & PMOS знаходиться у насиченні.

Здравствуйте, якщо инвертор не може працювати як підсилювач, багато питань з'являться!

Див стор 21 цього App.Примітка http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00236a.pdf

Він використовує КМОП-інвертора (4069) в якості демодулятора, а також підсилювач.

Звичайно, може.Насправді більшість кристали осциляторів в мікро-контролери однієї інвертор, як кристал водія.Отримати приблизно лінеарізуется резистор зворотнього зв'язку.

Власне инвертор не дуже гарного підсилювача в сенсі її аналогом характеристиками: офсет, лінійності, відмова і т.д.

Але, в будь-якому випадку це інвертують підсилювач

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back