Чи буде працювати 90W зарядний на 50W універсальний конвертер ...

P

pannaguma

Guest
Привіт, хлопці, я живу в Індії, і мені був виданий Duracell NiMH акумулятор зарядний пакет з США в якості подарунка.Пізніше я зрозумів його адаптер працює тільки на вхід 120V.

Я вже майже забув про це, коли я сьогодні випадково попався 240V внесок у вихід 120V адаптер під час візиту до місцевих районні апаратних електроніки.Вона була оцінена на роботу в 50W, так що я взяв його без подальших роздумів.

Зараз вдома я розумію, Duracell адаптер розрахований на 90 Вт.Так що моє запитання: якщо я беру тільки 2 батареї в той час, замість того, максимум 4, буде адаптер працює?
або я загвинчування апаратних безжально?З моєї взяти на це, в основному 50W постачання звичай Конвертор достатній струм, 90 Вт адаптер зарядний, і хоча вона повинна прийняти це більше часу, щоб заряд, вона не повинна розорити будь-якого апаратного ...Я думаю в правильному напрямку?

Або перегрів перетворювача і записати з-за більшої кількості соку всмоктується через це?Це здається більш ймовірним.

Я включив його в (2 батареї), він, здавалося, працювали нормально.Але вимкнув його протягом декількох хвилин.

Будь-яке розуміння вітав ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back