Чи Ом methodto відображатися на РК-дисплей з ADC 0804

D

desmond

Guest
привіт всім є спосіб (програму) для відображення на РК-му з ADC 0804 .......... я поняття не маю ..... я можу це зробити?? THX багато

Ви маєте на увазі ом слово або символ Ω? - Амр Алі

Привіт я маю на увазі значення Ом [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] чи можна це зробити??

Ви будете друкувати числові значення, вірно? - Амр

[Цитата = Десмонд] привіт всім,, є спосіб (програму) для відображення на РК-му з ADC 0804 .......... я поняття не маю ..... я можу це зробити?? THX багато [/ цитата] Я думаю, ви пропустили мікро між ними. РК-дисплей може бути підключений тільки з мікроконтроллер, який пов'язаний з АЦП. Так, ви можете зробити це, але вам потрібно написати вихідний код для мікро-і відображення значення на дисплеї. Підтримка постійної Ω, ви можете змінити К / М по відношенню до значень ... Привітання

Наприклад .............. я хотів би прочитати значення скажімо 100 Ом резистор відображатися на РК-............ можливо це?? і як з'єднатися з 8051 і 0804 ADC?? це так само, як зв'язок, як вольтметр??

[Цитата = Десмонд], наприклад .............. я хотів би прочитати значення скажімо 100 Ом резистор відображатися на РК-............ це можливо [/ цитата] Так .. чому б і ні? Показати 100 і тримати Ω постійними. Але ви повинні будете написати вихідний код 8051, щоб зробити це. [Цитата = Десмонд] і як з'єднатися з 8051 і 0804 ADC?? це так само, як зв'язок, як цитата ???[/ вольтметр] Ви повинні з'єднати ці контакти який буде спілкуватися з АЦП, для яких вони запрограмовані. Чому вольтметр прийшов між ними: ідея:

Привіт pranam77 я не можу використовувати вольтметр, сов мій датчика обмежений поточної .............. ну і що я можу зробити, це вимірюється Ом, а не напруга ......... . може у дати мені якийсь натяк, як підключитися до 8051 і 0804 ADC ...... до речі .... я мати права на запис якогось джерела код для відображення напруги ...... це ж спосіб зробити це, щоб омметр?? THX багато

Привіт Десмонда, Ви можете використовувати ADC0804 з + / - 5V вхід для повного спрацювання, або 0 ... +5 V вхід з деякого базису значення, PLS див. стор 13 або 8 і датчики таблиці теж ... www.national.com/ds/DC/ADC0801.pdf Ви отримаєте ланцюг від мене. К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back