Чисті Список файлів

• Thread starter Sandeep Karkera
  • Start date
S

Sandeep Karkera

Guest
Привет All,

Я просто хочу знати, в середовищі Xilinx, що ці. EDN файли?
Як використовувати їх в проект?

Чи можливо моделювання?Привіт
Sandeep Karkera

Ви можете використовувати деякі компоненти coregen.Хоча у створюють основний Вона також дає. VHD файлів і. VHO файлу вместе с. EDN.Читати коментарі на ці файли і екземпляри їх у кілька головних компонентів.Так, вони можуть бути змодельовані.

Привіт

Так EDN файлами генеруються xoregen .... якщо і хочуть, щоб імітувати то coregen також генерує. VHD і. Відео файли, які в даний т ур робочого каталогу ...U може включати ці файли в Урі проектів ModelSim і моделювати, якщо Xilinx бібліотек coregen виконані в ModelSim .... простим способом є посилатися ModelSim з Ура XST.

ура

Привіт хлопці
Спасибі за відповідь, але я не співати coregen файлів.

Я тільки що завантажили деякі основні з мережі, яка дала мені це. EDN файлу.
Коли я в моєму проекті він імітується, але це не було визначено в джерелах у вікно проекту.

Canyou люди впісатьтся коментарі з цього

Warm Regards
Sandeep Karkera

Так, вони не визначені у вікні вихідного коду під пристрій, але в рамках проекту.Це тому, що тільки. VHD &. V можна розглядати як дизайн файлів, які можуть бути синтезовані.
. Files Енду EDIF Здійснення Netlists для ядра.Ці файли описують, як основний повинна бути реалізована.Вони вже синтезовані netlists.

Привіт Sparc,

Дякуємо вам за це.
Але хіба це можливо для його імітації у ModelSim.
Може ModelSim розуміє поведінки основних оскільки це розглядається як чорний ящик.Що я повинен зробити, щоб отримати правильний результат моделювання?Будь-які допоміжні файли, необхідні!

Привіт
Sandeep Karkera

Привіт Sandeep,
Так, це можливо імітувати ці в пост-Синтез моделювання.Але вам доведеться зібрати UNISIM & Simprim бібліотек у ModelSim Усін 'compXlib команди'.Це посилання буде корисно розуміти.
http://www.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?iLanguageID=1&iCountryID=1&getPagePath=15338

Я сподіваюся, що це допомагає ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back