Чисте з'єднання??

V

venkat3271

Guest
Гей,
Я встановив Fedora 5 ...Я нахиляє можливість настроювати сітку Свою з'єднання Fedora ..У мене DSL модем, підключений до моєї карти Ethernet ...Де я хочу налаштувати .???.Коли я шукав у мережі, я отримав програмне забезпечення під назвою "RP-PPPoE-3.8", яка при установці попросив всіх деталях, таких як ім'я користувача, передавати слова, адреси DNS і т.д. (і вона змінює pppoe.config файл у / i т.д. відповідно) ...Але тепер, після цієї програми каже "Connected!", Я нахиляє в змозі переглядати
..Пл допоможи мені ....

Спасибо заранее,

Venkatesan.s

PPPoE (точка-Point Protocol Over Ethernet) являє собою протокол, що використовується багатьма ADSL Internet Service Providers.Roaring Penguin має вільний клієнт PPPoE для Linux і Solaris систем PPPoE підключення до постачальників послуг.

Dubbed RP-PPPoE, це відкритий вихідний продукт ідеально підходить для користувачів Linux з DSL "модем" якого постачальник послуг Інтернету використовує PPPoE.Перед тим, як завантажити це програмне забезпечення, перевірте чи ви дійсно потребуєте.

RP-PPPoE ваш провайдер використовує PPPoE, але дав вам маршрутизатора, ви можете не потрібен PPPoE клієнт на вашому комп'ютері Linux.DHCP може працювати нормально.

RP-PPPoE-3.8 має графічного інтерфейсу, ви можете використовувати його дивитися стан мережі.

Може бути, ваш брандмауер безпеки є високою, що відкидаємо всі упаковки.

Райан

RP-PPPoE-3.8 має графічного інтерфейсу, ви можете використовувати його дивитися стан мережі.

Може бути, ваш брандмауер безпеки є високою, що відкидаємо всі упаковки.

РайанГей,
Я відключив брандмауер, і я спробував за допомогою RP-PPPoE-3.8 ..Але все ж таки я нахиляє підключення до чистої
Коли я використовую "PPPoE-статус", то показує мій IP адреса, але переданих та отриманих байтів показується, як "TX: 3: Помилка RX: 3 Помилка" ...Чи є інше програмне забезпечення, розібратися в цій проблемі ?????

1.Я використав тип командного рядка PPPoE програмного забезпечення.
ADSL-настройка ADSL-підключення ADSL-statue.you можете спробувати їх.
ADSL-Setup вам кроки по конфігурації провайдера.
ADSL-підключення починають підключатися до мережі.Якщо відповідь кажу ОК, то, можливо, ви можете підключити від мережі.

2.Перевірте, якщо ваша мережева карта Ethernet чудово.

Завдяки RDRyan .........Я отримав у зв'язку Fedora ...Я використовував, що ADSL-команди налаштування налаштувати його ..
Велике спасибі ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back