Чисельного інтегрування в MATLAB / SIMULINK

P

powersys

Guest
Я хочу реалізувати формулу (4) в Matlab / Simulink. Я модель Ц. блоку за допомогою нульового тримайте блок. Амплітуда синусоїди дорівнює 1, то частота дорівнює 1, а зрушення фаз пі / 2. Амплітуда виходу, як видно на малюнку нижче, в 100 разів більше, ніж амплітуда синусоїди. Може хтось PLS радять, яку частину в моделі SIMULINK, який викликає "посилення"? (Підказка: Інтеграція синусоїди (зсувається на пі / 2) дасть «косинус хвилі»). Pls раджу. Дякуємо.
70_1188238423.jpg

Що частота ZOH? Чому ви не розділяючи X Ц.? Вгадайте: ваш період вибірки 0,01 с

[Цитата = Mr.MEB] Що таке частота ZOH? Чому ви не розділяючи X Ц.? Вгадайте: ваш період вибірки 0,01 с [/ цитата] зразок період ZOH також 0,01 с. У додатку Ви знайдете моделі Simulink. Ви б PLS допомогти виправити модель? Дякуємо.

Подивіться на формули і рис. 5 Ви забули поставити посилення Ts. У Simulink це просто трикутник місце beetwen ZOH і сума блоку.

[Цитата = Mr.MEB] Подивіться на формули і рис. 5 Ви забули поставити посилення Ts. У Simulink це просто трикутник місце beetwen ZOH і сума блоку. [/ Цитата] Отримав вашу точку ... Дійсно спасибі ... [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 15 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Насправді яким рівнянням (4) роботу? Що 'до' і 'N'? Дякуємо.

N є відправною точкою для підсумовування (тут ми починаємо п дорівнює 0) к-зупинний пункт

[Цитата = мобільного он-] п є відправною точкою для підсумовування (тут ми починаємо п дорівнює 0) к-зупинний пункт [/ цитата] ласка, радять, як ви ставитеся 'п = 0', 'до', і т.д. до моделі на рис 5 ... Спасибі

агов будь ласка, як я можу це зробити, як я можу ставитися крок накопичення та зберіганням точка в моделі Simulink! спасибі заздалегідь

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back