Час області рефлектометрії (TDR)

M

manchiraju

Guest
Привіт, я хотів, щоб здійснювати TDR принцип в моїй лабораторії, я був проти ідеї про покупку одного. Я дізнався кілька схем по мережі, але я хотів би реалізувати дуже простий TDR без використання вибірки голови / т-роз'єм (як у більшості випадків на чисту і цей форум). Чи можу я реалізувати лише з функцією генератора, CRO, кабелів та інших пристроїв (як наявні в наявності в моїй лабораторії)?

Так, можна. Знайдіть влади буфера (IC, такі як DS0026 або ще краще нових низького рівня MOS Фет драйверів воріт, як IR4426), здатні 50нс наростання і спаду. Якщо нижня наростання і спаду використовуються повертає не буде точним. Низький харчування індуктивності з дуже коротким призводить (1 дюйм загальної петлі харчування) Місце виходу буфера в кінці коаксіального з низькою індуктивністю 10 Ом резистор в серії. Подивіться через резистор для вхідного імпульсу і повернення. Я сподіваюся, що це має певне використання. Яр.

Ви хочете сказати, що я використовую генератор імпульсів, щоб послати імпульс всієї влади буфера, вихід якого підключений до одного кінця коаксіальний і послідовно з резистором? Чи можу я шукати інциденту та поверненню за допомогою одного зонду для осцилографа?

Ось і вся ідея, хоча ви, звичайно, захід тимчасовий затримка з лічильника, а не осцилограф. Принцип відправити швидко краями імпульсу уздовж кабелю з одного кінця і дізнатися, скільки часу потрібно, щоб оправитися від далекого кінця. Дальньому кінці могла, звичайно, розрив в кабелі, а не його фізичного кінця. Неузгодженого кабелю або перерви не буде поглинати імпульс так багато він просто відбиває назад. Час затримки між вихідної і повернувся імпульсу обумовлено двічі довжина кабелю, туди і назад, але ви повинні брати до уваги чинник швидкості для перетворення затримки в реальне відстань. Брайан.

Гей Закону про держзакупівлі, будь ласка, дайте відповідь ці 2 Qs 1) Мені потрібно, щоб дизайн TDR схеми для вимірювання діелектричної проникності грунту. Чи можете ви сказати мені, що всі компоненти необхідні, тому що я в порядку їх, як тільки я можу і зробити його роботу протягом наступних 3 днів (ДУЖЕ ТЕРМІНОВО). Що я маю на моїй лабораторії є генератор імпульсів, CRO, відповідних зондів (я повинен замовити окремі кабелі або цих буде достатньо??), Резистори, кришки і т.д. 2) Після розробки першого контуру я повинен спілкуватися з бездротовою системи і передавати дані в поперечнику. Так, маючи це на увазі, ви можете відповісти на перше питання!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back