Час відображення на РК-

B

bingoz2002

Guest
Мені потрібна допомога в написанні вихідного коду для відображення [я] часу / годин [/I] на РК використанням PIC16F877. Може хто-небудь дати мені допомогти?? PLS .. програму я використовую MPLAB. HELP!

спасибі за вашу допомогу ... принаймні я міг би почати зараз. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 35 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Що, якщо я використовувати інший контролер PIC? PIC16F876? Чи є програмування mrthod ж? Я новачок в MCT харчування. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Що, якщо я використовувати інший контролер PIC? PIC16F876? Чи є програмування mrthod ж? Я новачок в MCT харчування.

Метод ж, і код може залишитися незмінним. Просто переконайтеся, що ви вкажіть правильне пристрій у вашому коді і переконайтеся, що ви визначаєте контактів правильно.

[Цитата = bingoz2002] я потребую допомоги в письмовому вигляді вихідного коду для відображення [я] часу / годин [/I] на РК використанням PIC16F877. Може хто-небудь дати мені допомогти?? PLS .. програму я використовую MPLAB. HELP !!![/ цитата] Де ви знаходитесь? Я зробив годинник РК-дисплей з PIC16F628 і DCF77 час прийому сигналу модуля. Він відображає час, дату, зима / літо, день тижня, місяць і прийом / декодування статус сигналу DCF. Він також має вільний хід годинника рутини, коли DCF недоступна. Код легко транспортується до 16F87x CD:)

Ви можете розділити на 3 частини. 1. MCU, різниця, які функції ви хочете. ARM, PIC, AVR, 8051 і т.д. 2. RTC, годинники реального часу, чіп, який тримати вас точного часу. 3. РК-дисплей, ви можете використовувати символьний ЖК-дисплей, графіка ЖК-дисплея. але ефекти даних / управління контактами на Вашому MCU 0. Розробка програмного забезпечення, Більшість програм підтримує як РК-типи. Ви можете назвати звичайною для друку, прозорий і т.д., як PiCBasicPro, Протон, ImageCraft, BASCOM, Keil і багато інших.

Я знаходиться в Сінгапурі .. насправді я зовсім новачок у цій харчування, і я, необхідних для відображення часу на РК-дисплеї для мого великого проекту. Мова програмування, я порадив використовувати за моїм керівником є Асамблея мова (MPLAB). Я абсолютно застряг на вихідний код для відображення годинника реального часу. Проте, я зовсім зроблено ініціалізації частини. HELP!

[Цитата = bingoz2002] Я знаходиться в Сінгапурі .. насправді я зовсім новачок у цій харчування, і я, необхідних для відображення часу на РК-дисплеї для мого великого проекту. Мова програмування, я порадив використовувати за моїм керівником є Асамблея мова (MPLAB). Я абсолютно застряг на вихідний код для відображення годинника реального часу. Проте, я зовсім зроблено ініціалізації частини. HELP!! [/ Цитата] Я можу надіслати вам свій ASM код і схеми, якщо хочете. Як ви знаходитесь в Сінгапурі DCF прийом неможливо. Вам доведеться видалити прийом DCF і декодування рутини і додати вхід процедури, щоб встановити годинник вручну, але код буде служити вам в якості відправної точки для власного. Компакт-диск:)

Переконайтеся Turbokeu. Я буду gald мати ASM кодів. подякувати у

Для використання АНМ, вам доведеться навчитися працювати з ЖК-дисплеєм, Ви Каунда знайти інтерфейс командного легко. Також блок-схеми, як написати ASCII на РК-дисплеї. Використання HD44780 LCD тип буде легко програмування. перевірити цю посилання, щоб дізнатися, як використовувати РК http://ouwehand.net/ ~ пітер / LCD / lcd.shtml

У мене є код для 2x20 і 2x16 LCD, який ви віддаєте перевагу? Ви можете дати мені адресу електронної пошти, куди відправили? Компакт-диск:)

2X16 ЖК .. надішліть мені за адресою [електронної пошти] bingoz2002@yahoo.com [/ електронної пошти]. спасибі ..

[Цитата] У мене є код для 2x20 і 2x16 LCD, який ви віддаєте перевагу? Ви можете дати мені адресу електронної пошти, куди відправили? [/ Цитата] я також хочу бачити свій код, я віддаю перевагу 2x20 LCD. моєї електронної пошти: [листи] ferds.calma @ gmail.com [/Email] завдяки ferds

Просто послав файли для вас обох. Компакт-диск:)

який RTC IC б у мене рекомендуємо використовувати н мені потрібно мати окрему програму, щоб встановити час для IC? І я можу підключитися до IC RTC ж ПОС в ЖК? Я трохи заплутався тут про з'єднання.

[Цитата = bingoz2002], який RTC IC б у мене рекомендуємо використовувати н мені потрібно мати окрему програму, щоб встановити час для IC? І я можу підключитися до IC RTC ж ПОС в ЖК? Я трохи заплутався тут про з'єднання. [/ Цитата] Я рекомендую DS1307 від Maxim (ви можете попросити безкоштовний зразок!). Це RTC використовує 100kBit I ² C-протоколу (підпорядкований режим), через 2 рядки (SDA-SCL), які також доступні на 16F877. Повне регістрів RTC (HH, MM, SS - ДД, MM, YYYY, день тижня, а високосний рік до 2100 року) + 56 байт вільної пам'яті RAM. Вимагає одну 32,768 Xtal кГц і 3В харчування для резервного копіювання (Li батарею або SuperCap). Дивіться таблицю DS1307 від Maxim. Вам знадобиться I ² C процедур (читання / запис) для зв'язку з DS1307, а процедури введення з клавіатури для установки дати / часу. Я пробував два DS1307 від Maxim, я зібрав деякі I ² C процедур, але зараз мені потрібен час для розробки та тестування всі з. Компакт-диск:) PS: Звичайно, все може бути підключений до одного ПОС.

Привіт всім, Чи може хто-небудь надіслати мені зразок РК (я використовую ATmega32 в моєму проекті) моєї електронної пошти: [листи] phuvinh1003@yahoo.com [/ електронної пошти]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back