Час безперервної сигма-дельта в Simulink

V

vrs007

Guest
Привіт усім, я намагаюся реалізувати третім CTSDM порядку в Simulink .... я реалізував їх у дискретну область ..., але я donno, як це зробити в Simulink для домену КТ ... будь-якої допомоги? Якщо у кого є зразок CTSDM Simulink (. MDL) файлу ... плз завантажити його тут ... Я знаю, THT відбір проб здійснюється після фільтра контуру і до квантователь, але, як це здійснити? Дякую, З повагою, Рави

SD панель інструментів створили інструментарій для моделювання на поведінковому рівні (в межах Simulink середа) на перемикаються конденсаторах (SC), сигма-дельта модуляторів. Всі найважливіші, не ілюзіями включені, наприклад, відбір проб джиттера, кТ / C шуму, внутрішній АЦП / ЦАП параметрів (невідповідності і нелінійність) і експлуатаційних параметрів підсилювача (білий шум, 1 / ф шуму, кінцева постійного посилення, кінцева пропускна здатність, швидкість наростання напруги і насиченість). Більше того, SD інструментарій забезпечує блоки і скрипти для постобробки результатів моделювання з метою отримання спектральної щільності потужності, відношення сигнал-шум (SNR) та ефективне число бітів (ENOB).

Thx за відповідь ... але як відбір проб здійснюється для КТ модулятор ... у нас є частоту квантування ... працює на частоті дискретизації?

[Цитата = vrs007] Привіт всім, я намагаюся реалізувати третім CTSDM порядку в Simulink .... я реалізував їх у дискретну область ..., але я donno, як це зробити в Simulink для домену КТ ... будь-якої допомоги? Якщо у кого є зразок CTSDM Simulink (. MDL) файлу ... плз завантажити його тут ... Я знаю, THT відбір проб здійснюється після фільтра контуру і до квантователь, але, як це здійснити? Дякую, З повагою, Рави [/ цитата] реалізація SC і раніше decrete метод, не КТ.

[Цитата = northeast1] реалізація SC і раніше decrete метод, не КТ. [/QUOTE] Так, але я ще не на рівні реалізації CKT ... мої сумніви ... в CT-СДМ вибірки DNE після циклу фільтр на відміну від DT-СДМ де вхід проби безпосередньо поза циклом себе ... так як ми можемо реалізувати цей відбір проб для КТ ... є "вибірки" блок у Simulink або я можу просто використовувати квантователь або петля фільтр з вказаним періодом вибірки?

Привіт, у мене немає SD Toolbox в моїй версії Matlab в школі .... чи є спосіб, щоб модель безперервного часу DSM використовуючи регулярні функції передачі та посилення і квантователь блок? Я намагаюся, щоб моделі смуговий DSM ... я зробив це в дискретному часі, але не можу змусити його працювати в безперервному часу .... PSD дає мені шип навіть тоді, коли я, не мають синусоїдальний вхідний. Спасибі

vrs007, використання нуля провести замовлення від дискретних Infront бібліотеці вашого квантователь, і repalce дискретних інтеграторів з інтеграторами карат від безперервного бібліотеки.

КТ сигма-дельта може бути змодельована як дискретної системи з моменту S / H операція виконується всередині петлі зворотного зв'язку. Я пропоную вам поглянути на кандидатську дисертацію Омід Shoaei в. Наскільки я знаю, немає публічний реліз сигма-дельта інструментарій для безперервного часу. Ви повинні придумати свої власні моделі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back