Частотно-селективних моделювання поверхонь з використанням HFSS 8 або 9

V

vagee

Guest
Шановні все, у мене важкий час намагається імітувати металеві прямокутні слот кільця від 0 до 35 ГГц індивідуально, а потім, як перекіс масив з HFSS версії 8. Це здається майже неможливим, тому відучора я намагаюся його з м нових HFSS 9 version.I "disperately намагається отримати відображення і коефіцієнт пропускання в той час як підмітання від постійного струму до 35Ghz. Я очікував побачити затримування близько 32 ГГц. Було б здорово, якщо хтось там може надіслати мені будь-яку інформацію, може бути, пов'язаним типу (у форматі. PRJ). У сайту Ansoft там деякі посилання (. PDF) по ФСС моделювання, але нічого особливого. Буду вдячний за будь-яку допомогу. З повагою vagee

Ви повинні бути більш конкретними з цього питання. наприклад, будь-які помилки, труднощі в налагодженні тілом масиву і т.д.

Шановні Loucy спасибі за answearing.My головна проблема, що стосуються моделювання ФСС особи або елемент масиву є повідомлення processing.Let мені описати те, що я роблю. Я створення параметричних ДВК прямокутні кільця на FR4, закриття кордонів з випромінюванням (коробка) (це трохи складніше?) І створення плоскою падаючої хвилі до структури. (0,0,1) Спочатку, коли захоплюючих в v.8 з плоскої хвилі у вас немає можливості прокотитися в діапазоні частот, який для мене був би десь в районі 30 ГГц для 8 ГГц діапазону. Я десь читав, що єдиний спосіб отримати пропускання або відбиття на частоті від написання макросів скрипт, який щось далеко від мого knowledge.Is Чи є спосіб anternate отримання цих коефіцієнтів? Ось чому я шукаю всюди, щоб знайти вже запущений. PRJ про ФСС моделювання. Я сподіваюся, що я зробив сам ясно. vagee

Будь ласка, використовуйте оп пакети! У ньому ви можете встановити частоту змінного і змести його!

Ваша проблема звучить як моя. Що я зробив наступне (HFSS9.2): Я Збірка Airbox, щоб отримати деякій відстані (> лямбда) між ФСС модель кордону. Ви можете використовувати радіаційної, не маючи великих кутах. Так що якщо ваш planewave з K = (0,0,1) він буде працювати. Я використовую ПМЛ. Межі для сторін повинна потім бути періодичними кордонами. Призначення майстрів Раби, див. файл допомоги! У постобробки перемикання змова з метою "розсіяне поле" (HFSS-> Fields-> Edit джерел). Розсіяне поле нижче ФСС, поділена на падаюче поле (я поставив його на 1V / м) одно відображення коеф. Використання калькулятора для отримання результатів (I обчислити середнє по довільній площині). У цьому випадку ви можете зробити тільки дискретна частота розгортки. Я займає багато часу, але працює добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back