Цифрові IF приймач

C

Circuit_seller

Guest
Привіт

Я проектування з високою частотою дискретизації Цифровий ресівер з наступними блоками:
1-АЦП AD6645 105MSPS 14-біт
2-DDC є GC4016, 100 MSPS 4-канальний
3 -...

Щоб створити хороший макет для друкованої плати для досягнення заявлених характеристик АЦП я вирішив використовувати PSD для імітації цього змішаного режиму борту.
На жаль, я не знайомий з цим програмним забезпеченням, і я думаю, що це займе дуже багато, щоб бути з ним знайомі.
Моє питання: чи можна використовувати більш низькі програмне забезпечення рівня, таких як P * Otel робити цю роботу?

Professinal відповіді вітаються.

Привіт,
Оскільки частота велика, ви стикаєтеся з неприємностями, якщо не обробляється.
1) Дай дизайн, хто може це зробити.Вам не потрібно вчитися.
2) дотримуйтеся основних правил і зробити це самостійно.Не імітувати.50% ймовірність роботи.
Сподіваюся, це допоможе
БРМ

Привіт

Я хочу її реалізації suceesfully.
Покажіть, будь ласка, шлях до успіху.

З повагою

Привіт,
Я думаю, ви хочете здійснити це самостійно.Так що значно велика дошка із значним відстанню між компонентами та подальшої розкладки рекомендації.Крім того, після цього в Google Groups / elektroda РФ розділу.Ви отримаєте більш ефективну допомогу.
БРМ

це challege зробити це про високий зразку.Yout повинні читати специфікації.

Привіт brmadhukar

Дякуємо Вам за пораду.та я не можу групу знайти.
Чи можете ви вказати посилання?

З повагою

ввести в groups.google.com цифровий приймач / Програмне забезпечення Радіо ви знайдете безліч посилань.Я вважаю, немає проблем з elektroda

Привіт

Я розмістив питання, як і вище питання в деяких електричних груп Yahoo., Але не отримав жодної відповіді.
Чи є в elektroda, який такого роду досвідом, щоб допомогти мені прискорити процес проектування?

З повагою

насправді, не турбуйтеся про це, вибрати хороший матеріал на друкованій платі, то на перший раз використовувати велику дошку, то просто спробуйте

Я розробив ж у зборі, з тією ж АЦП і я маршрутизації з експедиції на друкованій платі.

Привіт BGA

Чи використовуєте ви який-небудь програмного забезпечення для моделювання цілісності сигналів, EMC і EMI питання?
Як ви знаєте, цифровий приймач IF складається високій швидкості і чутливої anlaog частини, яким чином я можу імітувати мою землю літак шуму, щоб вибрати гарний центр частоти для аналогового введення з acheivemaximum SNR?

З повагою

Я не зробити будь-якої моделювання, але в експедиції можна імітувати сигнали з сигналом бачення.

Привіт

Ви успішно дизайн плати для оцінками специфікацій?

З повагою

Ви можете створити лабораторію рада для здійснення деяких функцій і забезпечити їх добре працювати, а потім створити Whe всієї системи на основі перерахованих вище лабораторії.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back