Цифровий годинник

M

MSRA

Guest
я хочу побудувати цифровий годинник використанням таймера 555, 4518,7447 і сегментів. Але проблема в тому я не маю ні найменшого уявлення про те, що я niether знайшли будь-яких відповідних схем, ні теорії, пов'язані з його ....:| так що кожен з вас може дати мені деякі корисні thory і якщо Можливе будь схема його.: : thankx заздалегідь .... З НОВИМ РОКОМ

Привіт друг, з Новим роком теж Нижче наводиться файл, який я завантажив для вас. його цифрові годинник складається з дискретних компонентів логіки, я думаю, що це приклад файлу схеми від Proteus, Enjoy! Якщо ви хочете навчитися дизайн таймера / лічильника, будь ласка, зверніться до книги Альберта Malvino, цифрові Priciples та програми. PS: не забудьте натиснути "допомогла мені" кнопки да: D

Дякую u.. але, повірте, у мене є це один ...... і причину я не використовую це в нього немає другої в ньому.

Тобто Wery просто зробити секунд індикація. Ви підключаєте лютого 7447 і 2 світлодіодний дисплей для U11 і U12, як показує хвилини. Таймер 555 не є стабільною. Ви повинні використовувати пьезо Кристал для генератора частоти. JJ

АБО ... Ви можете просто додати індикатор для контролю частоти пульсу зі схеми таймера (кварцовий генератор був би переважно) і переконайтеся, таймер 60 Гц імпульсів, світлодіод буде блимати кожну 1 секунду. Дивись, що я зробив нижче .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back