Це necessory усунути всі попередження з синтезу інструмент

V

victoria_jitesh

Guest
Це necessory ліквідувати всі попередження про шкоду інструмент синтезу HDL?
1.Якщо я використовую Xilinx FPGA, то це перший necessory, щоб видалити всі попередження в своєму коді HDL, в іншому випадку це має місце, що код не буде скинутий в FPGA.
2.Якщо я використовую Альтера FPGA, то це перший necessory, щоб видалити всі попередження в своєму коді HDL, в іншому випадку це має місце, що код не буде скинутий в FPGA.

Спасибо заранее

Попередження є попередженням, відрізняється від помилок.Але він може вказати, що ваш код не буде працювати, як передбачалося.Ви можете просто спробувати, як перший крок.

Не задоволений відповіддю, оскільки на борту "Альтера я бачив, навіть якщо є попередження код може бути успішно кинув, і вона працює.
Але у випадку борту Xilinx те ж саме не станеться.Чому

Я згоден з МКО.Я використовую Xilinx FPGA.Я розглянула робочий проект, який близько 700 попереджень, але все-таки працював, як і очікувалося.Але проблема в тому, що воно невизначене, що він завжди буде працювати, як очікувалося.Це залежить від типу попередження ви ігноруєте.
Але його завжди гарна практика, щоб уникнути навіть попередження.

Загалом, попередження не зупиняють процес синтезу.Помилки робити.

Мудрий дизайнер буде читати всі повідомлення, попередження і спробувати зрозуміти їх.Хоча деякі попередження просто дратує і може бути проігноровано, інші попередження допоможуть вам виявити помилки.Я зазвичай намагаюся налаштувати свій код зменшити кількість дратівливих попереджень, щоб я міг легко побачити цікаві попередження.Деякі інструменти дозволяють відключити конкретних попереджень, або для досягнення конкретних попереджень на помилки.

Цитата:

Не задовольнившись відповіддю

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back