Хіба SIMCOM GSM модуль підтримує встановлення мультіклассіруют GPRS?

T

tdma

Guest
Привіт Може хтось, хто володіє GSM модуль SIMCOM спробуйте, якщо він підтримує настройку мультіклассіруют GPRS? (AT команди: AT # MSCLASS = 8,1). Ви хочете знати, тому що я бачу жодної згадки про це AT команди AT посилання. Завдяки

SIMCOM модулі не підтримують цю команду - його власної команди Telit.

ОК альтернативних SIMCOM є AT + CGMSCLASS тоді?

[Цитата = TDMA] ОК альтернативних SIMCOM є AT + CGMSCLASS тоді? [/ Цитата] Ні, ні еквівалента команди. Ви не можете керувати багатоканальний клас на модулі SIMCOM.

Як впевнений, ви про це? SIMCOM AT посиланням згадує: AT + CGMSCLASS = команда не підтримує AT + CGMSCLASS = 7. Апаратного посиланням каже: Class 10 по замовчуванню встановлено, коли модуль працює в режимі перекладу даних, модуль може також працювати в класі 8 набір АТ команд.

Який модуль Ви використовуєте? Це реалізація може бути в залежності від модуля і версія прошивки.

Нині я використовую Telit як ви здогадалися. Хочете спробувати SIMCOM так порівнював сумісність AT команди і GPRS 8 легше на харчування, ніж GPRS 10 ось чому їм за допомогою його. Я знайшов це в SIM300 технічний опис (у версії 2.01), як я думав SIM300CZ було б найпростіше почати з для створення прототипів, так як це DIP.

[Цитата = TDMA] даний час я використовую Telit як ви здогадалися. Хочете спробувати SIMCOM так порівнював сумісність AT команди і GPRS 8 легше на харчування, ніж GPRS 10 ось чому їм використовувати його [/ цитата] Схоже, що команда досить нове доповнення -. То в цьому році залежно на модулі. Якщо ви купуєте модуля переконайтеся, що постачальник надає вам версію, яка підтримує цю функцію. [Цитата] Я знайшов це в SIM300 технічний опис (у версії 2.01), як я думав SIM300CZ було б найпростіше почати з для створення прототипів, так як це DIP. [/ Цитата] роз'єм для цього модуля є кроком 1,27 мм і може бути важко знайти. "D" версія SMD, але якщо ви зробите свій колодки трохи довго це [б] дуже легко [/B] для установки на друковану плату.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back