Хіба це правильний метод, щоб знайти differental опір порту?

Y

yuhohang

Guest
Дорогі Все, що я хочу дізнатися differental опір порту за такою методикою, будь ласка, хто-небудь дати мені коментар. 1. Використовуйте акумулятор до влади на схемі 2. Ізолювати землю bewteen схеми і мережевий аналізатор 3. Підключити "Порт 1" мережевий аналізатор або один з differental порт. 4. Інший differental порт підключення до наземної мережі аналізатор "Port 1". Хіба S11 може дорівнювати differental опір порту?

Це має працювати до тих пір, поки ви не перевантажувати схему ви вимірюєте з аналізатором сигналів мережі. Спробуйте вимірювання і подивитися, якщо це те, що ви очікуєте. Потім опустіть рівень аналізатор сигналів з можливими варіантами аналізатор і подивитися, якщо показники однакові.

Порт 1 мережевий аналізатор до одного кінця зміни схеми. Порт 2 мережевої аналізатор іншому кінці зміни схеми. Візьміть S-параметрів. Помістіть цей S-блок параметрів у вашому улюбленому симуляторі. Якщо @ / D / S, то припинити блок з 50 Ом з обох кінців необгрунтованими. Тоді ви можете прочитати диференціальних S-параметрів зворотні втрати. Якщо ваш тренажер тільки обгрунтовані закінчень (M / W / O), а потім використовувати ідеальний трансформатор 1:01 між S-блок параметрів для припинення того, щоб робити порівняння для несиметричних перетворення. Якщо у вас немає тренажера, ви також можете вирахувати втрати різн. Повернення використанні несиметричних S параметрів, взятих вище. Дивіться R / FD / E / S / я / г / п М / / г / / г / я / п / е січня 1999 стор 24.

Що робити, якщо у вас є чотири порти і як би ви вимірюється диференціальним порт за допомогою ВНА?? : Ролл:: рол:: рол:

> Порт 1 мережевий аналізатор до одного кінця зміни схеми. Порт 2 мережевої аналізатор іншому кінці зміни схеми. Візьміть S-параметрів. Помістіть цей S-блок параметрів у вашому улюбленому симуляторі. Якщо @ / D / S, то припинити блок з 50 Ом з обох кінців необгрунтованими. Тоді ви можете прочитати диференціальних S-параметрів зворотні втрати. якщо припинення порт необгрунтованими, яким оголошень визначено, що це порт хвильовий опір? в чарті коваль яка наша Zo? може бути, ми можемо використовувати один порт та припинення визначені припинення порт Zc = 100 Ом і підключіть один кінець до порту 1 S-блок параметрів, а інший кінець (термінатор) з роз'ємом 2 блоки. , Які повинні дає диференціальне S-параметра поворотних втрат. Хто-небудь знає, як знайти спільну S-параметра поворотних втрат? може я див. у наступних статтях? Дивіться R / FD / E / S / я / г / п М / / г / / г / я / п / е січня 1999 стор 24.

Я не бачу R / F / дизайн питання на їхньому сайті, це тільки сходить до 2000 року. Я буду сканувати та відправляти його пізніше. В @ DS, якщо ви підключите Z = х Ом, в результаті діаграми Сміта нормована на х Ом. Не має значення, якщо припинення грунтується чи ні.

1. використання 1:01 перетворити або Балун для вимірювання 2. Agilent нові ВНА має цю функцію для перевірки різн. Мережі

Тема досить цікава для мене. Я прочитав @ відзначає gilent заявку на використання Балун і раніше, але як ми можемо виміряти по схемі з друкованої платі розміром з GSM борту. Я думаю, що Балун випадку діє тільки на ізольованих випробування компонента. Попросіть кого-небудь дизайн РФ описати в попередніх пошти, я теж дуже відсотків по ньому! Або дайте нам ще кілька ідея на цю тему!

Я не люблю Балун ідея. Він просто вводить інший невизначеності вимірювань. Іноді я буду використовувати точності 180 градусів гібрид для цієї мети, але Балунов не дуже добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back