Хто-небудь є хороша ідея для посилення аналогового сигналу на 32 разів

N

nksunmoon

Guest
Я хочу розробити схему, яка може посилити аналогових Singal на 32 хтось раз precisely.Does є поради? Спасибі, дуже багато.

? Операційний підсилювач з коефіцієнтом підсилення 32 і те, що амплітуда аналогового сигналу? моя відповідь виглядати нерозумно. крену:

інтегрований підсилювач operationnal як цей допоможе багато ... З повагою, [URL = http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pga112.html] PGA / VGA - програмованим коефіцієнтом підсилення підсилювача - PGA112 - TI.com [/URL]

Поки що відповіді на свій пост більше слів, ніж ваше запитання, не поспішайте, і написати опис того, що джерелом напруги ви хочете виміряти або посилюються, що напруга роду і рівня ви очікуєте, що цар ланцюга Ви шукаєте, може бути, навіть, якщо ви намагалися рішення, який не спрацював. Пост, який описує проблеми з кілька слів не допоможе людям, які читають її, щоб запропонувати рішення. Алекс

hiii ми використовували Opamp PA86EU виробництва Cirrus Logic / APEX Ми дали введення 2,5 і посилюється його в 40 разів (до 100В) Це працює дуже добре і отримати також резистор dependend Ми можемо отримати вихід до 250 В (Сигла харчування) або +125 V,-125В подвійного живлення Ми можемо контролювати швидкість наростання теж. Просто перевірити дані листа на [URL = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/140207/APEX/PA86.html] PA86 дані [/URL], а також дізнатися, якщо вони є застарілими тепер. Також спробуйте PA79 (дані [URL = "http://html.alldatasheet.com/html-pdf/140204/APEX/PA79/192/2/PA79.html"] PA79 [/URL]) PA241, PA93, PA15, PA97, PA91, PA85, PA94, PA90, PA83A деякі операційні підсилювачі потужності, які можуть служити вашої мети. Всі ці підсилювачі напруги, тобто вони мають низький вихідний струм. Сподіваюся, що це допомагає

@ Nksunmoon що alexan_e сказав правильно ... Прохання представити детальну ясно ... Підсилювач звичайно відноситься до підсилювача напруги ... Це те, що ви хочете? Будь ласка, дайте напруги діапазон вхідних, а також навантаження підсилювач повинен Драйв

Поки що відповіді на свій пост більше слів, ніж ваше запитання, не поспішайте, і написати опис того, що джерелом напруги ви хочете виміряти або посилюються, що напруга роду і рівня роблять Ви очікуєте, що цар ланцюга ви шукаєте, можливо, навіть, якщо ви намагалися рішення, який не спрацював. Пост, який описує проблеми з кілька слів не допоможе людям, які читають її, щоб запропонувати рішення. Алекс
Так, ви праві, зараз я дам деякі специфікації про founction схеми. Схема заснована на перемикач конденсатора топології, тому посилення ланцюга конденсатора залежить. Вхідного сигналу дуже мала, і це буде порядку декількох мілівольт. Ємність навантаження схеми буде порядку декількох пФ. І я хочу, щоб дизайн такої схеми, але не знайти чіп продукт, який може це розуміє founction. Як ми знаємо, коефіцієнта зворотного зв'язку буде дуже мала, якщо перемикач конденсатора схема має велике gain.So важко реалізувати високою швидкістю і високою точністю з таким великим коефіцієнтом підсилення. Так що моє запитання, що деякі методи, які дозволяють реалізувати високий коефіцієнт підсилення, високою швидкістю і високою точністю одночасно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back