N
nksunmoon
Guest
Я хочу розробити схему, яка може посилити аналогових Singal на 32 хтось раз precisely.Does є поради? Спасибі, дуже багато.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Так, ви праві, зараз я дам деякі специфікації про founction схеми. Схема заснована на перемикач конденсатора топології, тому посилення ланцюга конденсатора залежить. Вхідного сигналу дуже мала, і це буде порядку декількох мілівольт. Ємність навантаження схеми буде порядку декількох пФ. І я хочу, щоб дизайн такої схеми, але не знайти чіп продукт, який може це розуміє founction. Як ми знаємо, коефіцієнта зворотного зв'язку буде дуже мала, якщо перемикач конденсатора схема має велике gain.So важко реалізувати високою швидкістю і високою точністю з таким великим коефіцієнтом підсилення. Так що моє запитання, що деякі методи, які дозволяють реалізувати високий коефіцієнт підсилення, високою швидкістю і високою точністю одночасно.Поки що відповіді на свій пост більше слів, ніж ваше запитання, не поспішайте, і написати опис того, що джерелом напруги ви хочете виміряти або посилюються, що напруга роду і рівня роблять Ви очікуєте, що цар ланцюга ви шукаєте, можливо, навіть, якщо ви намагалися рішення, який не спрацював. Пост, який описує проблеми з кілька слів не допоможе людям, які читають її, щоб запропонувати рішення. Алекс