Хто-небудь працював з 1 CC1101

C

cameo_2007

Guest
Будь-який один працював / працює з ..?

привіт ...
що ви хочете знати?

що стосується
Рошні

Спасибо за ответ.

Я хотів би знати, що максимальна відстань передачі вам вдалося добитися цього.

Привіт,
CC1101 868МГц з монопольними антени ми отримали близько 400-500mtrs (з корпусом і LOS).

що стосується
Рошні

Велике спасибі.

Я також працюю з тією ж смузі, 868.

А якщо немає ЛОС і гіршому випадку?.

Ви використовували зовнішні підсилювачі потужності і МШУ?

привіт,
гіршому випадку ми можемо досягти близько 300mtrs з 10dBm влади.я не скористався жодним з PA і LNA.Якщо і шукаєте дальності використовувати розширювач діапазону CC1190 які
має bulit в локальній мережі і ПЗ.

що стосується
Рошні

Подбайте про один важливий параметр, швидкість передачі даних / частота відхилення (і відносної смуги пропускання приймача).
Робота з низькою швидкістю передачі даних варіюється чутливості RX багато, тому діапазон досяжних дуже відрізняється, якщо у вас є 1kbps або 250kbps.

Які застосування ви працюєте?

Mazz

Привіт

Навколишнього середовища РФ і необхідну надійність зв'язку радіо має великий вплив на корисний діапазон.

Коли ви перебуваєте в статичній ситуації шлях багатьох з всеспрямованої антени, Ви, можливо, доведеться включити 30 дБ мати запас (наприклад, 99% зв'язку).

При використанні поляризації або простір різноманітності схемі ви можете скоротити маржу.

У мобільній середовищі в поєднанні з ретрансляцію можна також зменшити маржу (збільшення корисного діапазону).

Перешкоди від інших джерел може зменшити корисну відстань (згадайте високоефективних ПІП чіпа на одній PCB).У випадку "точка-точка", спрямованості (антена) дозволяє збільшити корисний діапазон.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back