Хто-небудь знає, як виконати скидання тривоги 'Replace вболівальників на ДБЖ компанії Chloride?

U

UPS MAN

Guest
Доброго дня, я взяв ДБЖ знову і вона тривоги 'Replace віялом »Хто-небудь знає, як змінити його? Це робиться шляхом хлориду. У мене також є MASTERGUARD Siemens з тією ж проблемою. Велике спасибі Перрі.

Ймовірно, це попередження, що ваш шанувальник є проблеми, я думаю, це пов'язано з оборотів в хвилину виходу вентилятора. Ви замінили вентилятор з іншою? Алекс

Мені сказали, що фанати мають термін служби і потребують заміни після цього. Ми замінили всі вболівальників, але вона як і раніше тривоги, що вони потребують заміни. Перрі.

Були старі вентилятори з 3-х кабелів, які мають вихід для вимірювання швидкості? Чи є нові того ж типу? Я не знаю, якщо тривога фактичного зазначенням несправності вентиляторів (які повинні були виправлені заміною вентиляторів) або, якщо це просто якийсь лічильник, який повідомляє, що вентилятори у віці і її необхідно відновити деякі чином. Алекс

Так, вони були замінені тією ж монетою. Тільки два кабелі. Я вважаю, що це лічильник, який без уваги і просто потрібно перезавантаження або щось, але тепер знаю, як. Перрі.

Чи означає це, ДБЖ мають номер моделі?

Ви можете скинути всі тривоги з PPVIS програмного забезпечення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back