Хто-небудь використовувати будь-які так звані аналогових інструментів синтезу?

H

HDMI

Guest
Цікаво, якщо хтось має ніякого досвіду за допомогою будь-якого виду так званих аналогових інструментів синтезу і яка ваша думка про usefullness з цих коштів від масштабу 1 до 10, причому 10 надзвичайно корисним.
Що я маю на увазі засоби, такі як neockt від педалей, або Circuit Explorer від Synopsys (придбані з аналогового Design Automation пару років тому),

http://www.cadence.com/products/custom_ic/neocircuit/index.aspx
http://www.synopsys.com/products/mixedsignal/hspice/circuit_explorer.html

Що ці інструменти стверджують, що вони можуть зробити наведені будь-якої топології і специфікації (GBW, шумовий поріг, PSRR і т.д.), вони будуть дзвонити SPICE (якого зовнішнього або внутрішнього) та їх оптимізація сто тисяч разів, нарешті-то до з оптимізованим CKR який повинен задовольняти специфікації.

Так, можна сказати, що я використав такі інструменти, так як я був архітектором для аналогового синтезу на Antrim Design Systems.Ви згадали інструменти як виконувати схеми оптимізації, і вони можуть бути дуже корисним інструментом для дизайнерів.Як і всі інструменти, ви повинні розуміти, як вони працюють, і не покладатися тільки на одного натискання кнопки.

Які питання у вас є?

Mike D.
http://analogeda.blogspot.com/

PS Я повинна розкривати, що я працюю в Synopsys, але я не безпосередньо з asspciated Circuit Explorer.(Хоча я можу отримати професійні відповіді від імені цієї групи за вас).

Я думаю, що підхід натиснути кнопки інструментом синтезу є досить обмеженим.Ви часто палицю з невідповідністю синтезу топології схеми з вимогою.Візьмемо приклад!

Якщо вам потрібна диференціальні операційні підсилювачі використовуватися як інтегратора в активному фільтрі RC загального вхідної напруги режимі майже виправлена.Другий цикл стабільності повинні при випробуванні, включаючи інтегратора і фільтра.

Топологія чи скористатися обмеженим вхідного синфазних діапазон?Є стабільність відображають фільтром зворотнього зв'язку або вкладення мережі?

Це проста схема, де найбільш синтез припущення не вийде!І що для більшості підкреслила топологію домену.Furtheron і, до моєї думки дизайнера не вистачає навчання за результатами зведеного результату.Так що готові до неперевіреною ситуацій.Тому що ви тільки могли перевірити б ви очікуєте.Всі схеми, яка не після fabbing де не перевірений на випадок станеться в кремній або відсутність якості моделювання.

Я думаю, що краще зосередитися на аналогових автоматизації проектування до дизайнери поліпшити продуктивність.

The_World_is_Analog пише:

Так, можна сказати, що я використав такі інструменти, так як я був архітектором для аналогового синтезу на Antrim Design Systems.
Ви згадали інструменти як виконувати схеми оптимізації, і вони можуть бути дуже корисним інструментом для дизайнерів.
Як і всі інструменти, ви повинні розуміти, як вони працюють, і не покладатися тільки на одного натискання кнопки.Які питання у вас є?Mike D.

http://analogeda.blogspot.com/PS Я повинна розкривати, що я працюю в Synopsys, але я не безпосередньо з asspciated Circuit Explorer.
(Хоча я можу отримати професійні відповіді від імені цієї групи за вас).

Привіт,

Перш за все я повинен сказати, що я роблю відмінність між інструментами, які називають себе синтез аналогових рішень, а також схеми оптимізаторів - а саме NeoCircuit і CircuitExplorer є.У мене немає ні часу, ні простору, щоб записати всі мої думки тут, на тему аналогового синтезу, але ви можете знайти деякі мої останні думки про моє блозі на http://synopsysoc.org/analoginsights/

Я бачу, оптимізація, як необхідний крок до початку більш автоматизованого синтезу аналогів.Це також є відправною точкою я використовував, коли я був designijng нашої системи на Antrim.Раннє оптимізатори не були досить гарні для виробничого використання.Другий питання, який забарився їх ухвалення було те, що за самою своєю природою, Analog оптимізація вимагає багато моделювання.І тільки в останні роки, паралельно зі спеціями і Fast-SPICE були достатньо потужними, щоб бути використані в якості двигунів для оптимізації.До цього optimizaers може бути ефективно використаний на підприємствах, який необмежену місця їх у будинки-симулятор.

Тому я думаю, це гарний час для дизайнерів поглянути на інструменти оптимізації для прискорення процесу розробки.Коли я розмовляв з інженерами про мою роботу в Antrim, я часто challeneged їх розповісти мені, як вони використовували моделювання зробити дизайн.Якщо ви подивитеся на неї, як правило, багато ручної оптимізації.Це є необхідним, але це потребує часу, щоб довести це для конструкторів, які добре школу на SPICE, але не opimizers.

-Mike

Mike:

Коли я кажу "Синтез інструмент, я вже означає [аналогового синтезу = SPICE Optimizer], а якщо схема тренажера є вбудована в двигун чи є зовнішньою для інструмента (наприклад, NeoCircuit або Circuit Explorer), це зовсім інша історія і там мають свої плюси і мінуси в обох підходах.Я не хочу вдаватися в паралельний SPICE, швидко SPICE і т.д. або, ймовірно, від теми.Але execuse моє невігластво, я не знаю підхід Атріум набагато, тому що у Вас є досвід по обидва Circuit Explorer та інструменту Атріум's, як ви порівняйте обидві?Сила і слабкість на обох?

спасибі,Додано через 30 секунд:Mike:

Коли я кажу "Синтез інструмент, я вже означає [аналогового синтезу = SPICE Optimizer], а якщо схема тренажера є вбудована в двигун чи є зовнішньою для інструмента (наприклад, NeoCircuit або Circuit Explorer), це зовсім інша історія і там мають свої плюси і мінуси в обох підходах.Я не хочу вдаватися в паралельний SPICE, швидко SPICE і т.д. або, ймовірно, від теми.Але execuse моє невігластво, я не знаю підхід Antrim набагато, тому що у Вас є досвід по обидва Circuit Explorer та інструменту Antrim's, як ви порівняйте обидві?Сила і слабкість на обох?

спасибі,Додано через 3 хвилини:Mike:

Коли я кажу "Синтез інструмент, я вже означає [аналогового синтезу = SPICE Optimizer], а якщо схема тренажера є вбудована в двигун чи є зовнішньою для інструмента (наприклад, NeoCircuit або Circuit Explorer), це зовсім інша історія і там мають свої плюси і мінуси в обох підходах.Я не хочу вдаватися в паралельний SPICE, швидко SPICE і т.д. або, ймовірно, від теми.Але execuse моє невігластво, я не знаю підхід Antrim набагато, тому що у Вас є досвід по обидва Circuit Explorer та інструменту Antrim's, як ви порівняйте обидві?Сила і слабкість на обох?

спасибі,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back