Хто може пояснити різницю між годинами і скидання дерева?

O

openwindows

Guest
хто може пояснити різницю між деревом і скинути годинник дерево?

добре, що я робив, було, вибрати відповідні буфери для тих мереж, я маю на увазі годинник дерево буфера для годин і скидання буфера скидання (в залежності від виробників ASIC), set_dont_touch на цих мережах в процесі синтезу. Виконайте в нормальне повідомлення потоку синтезу.

я не думаю, що робити будь-які відмінності від синтезу точки зору. але я не впевнений, коли справа доходить до повідомленням синтез потік, може бути, саме техніка розрізняти годинник і скидання сигналів.

Питання тут не в механіці або семантики Synopsys. Існує суттєва відмінність між Дерево Годинники і Reset Tree - щодо правильного проектування практики. 1. Годинники Дерево завжди повинна бути «Косі Збалансований", щоб уникнути синхронного пропускає і рас. 2. Скидання дерева - спеціально для тих випадків, коли скидання Asynchrounous - не можуть бути «Косі Збалансований" (у більшості випадків). 3. Скидання Дерево може бути більш завантажені, ніж годинник дерево - наприклад, - розслабленим правило ДРК кабіни бути встановлені для скидання дерево - з тригерів нестабільного поведінки менш чутливий для повільні темпи наростання в Вхід скидання (в той час як годинник вхід). 4. Деякі вважають чол синхронізації скидання вхідного сигналу з основними системними годинами. Хоча це правильна практика, щоб уникнути метастабільності на задній кромці Reset, деяких косих можуть виникнути проблеми. У тих випадках, обережні STA повинен бути запущений, щоб попередити дизайнера.

Спасибі за Вашу інформацію, я багато чому навчився від цього. Одне питання, в чому сенс використання скидання деревом, якщо вони не є "Косі Збалансований". Може бути, якщо ваш дизайн буде завжди йти у відоме стан після асинхронного скидання, то ви уникнете ризику потрапити в метастабільності. Держава-машина дизайн хороший приклад.

[Цитата = jkfoo] спасибі за Вашу інформацію, я багато чому навчився від цього. Одне питання, в чому сенс використання скидання деревом, якщо вони не є "Косі Збалансований". Може бути, якщо ваш дизайн буде завжди йти у відоме стан після асинхронного скидання, то ви уникнете ризику потрапити в метастабільності. Держава-машина дизайн хороший приклад. [/ Цитата] Clock Skew пов'язана з чіпом швидкість при скиданні це не так. годинник дерево може встановлена в 300ПС косою з 500 пс час переходу при скиданні може тільки вимагати 1000/1000.

Ви повинні Скидання Дерево зменшити навантаження. Але Косі вимогам для скидання дерев майже не існує для Асинхронний скидання!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back