Хрест говорити!

M

MK28

Guest
Що таке хрест говорити?Це питання, якщо СК має деякі індуктори?Чи можна пояснити це будь ласка, або дайте мені місце, де я можу знайти трохи інформації.

хрест просто говорити, якщо два дроти carrings сигналу знаходиться поруч, тому що вони впливають один на одного у високих Freq операції
це не проблема, оскільки це може викликати небажані сигнали bettween втручання
Я думаю, ви повинні дивитися на цей сайт, він може пояснити це краще, ніж мені
www.howstuffworks.com

Я думаю, Cross Talk іноді є проблемою, вона може бути знижена на спеціальних маршрутних макета,

Cross Talk виникає, якщо сигнал отримує поєднанні з nereby CKT.Ключовий концепцією є взаємна індуктивність.Its Ok допомогою котушки індуктивності, але бачу, що це взаємно не пов'язаний з низкою індуктивності.

Може спокійно думати, що ефект відбувається, коли певна річ хрест на ньому

Перехресні перешкоди не потрібно відбутися тільки за рахунок взаємного зв'язку.Поряд з дією змінного струму, є один DC перехресних також.Це пов'язано із загальними землі та ресурсів між різними блоками.Обмін загальною землі означає, що будь-яка зміна струму в одному блоці призводить до зміни рівня землі і, отже, впливають на інші блоки.

Основний макет таких методів, як скорочення зв'язком шляхом розміщення струмоведучих проводів далеко, далеко, індуктори і мають різні підстави для різних блоків, що з'єднують підставу і приладдя тільки на колодки використовуються для зниження перехресних перешкод

crsoo говорити, безумовно, відбуваються, коли два дроти перевезення різних сигналів високої інтенсивності подорожувати разом або перетинати один одного, у зв'язку з взаємної індуктивності кожен дріт.Щоб уникнути цього всі ці лінії повинні бути захищені з землею або, можливо, будь-якого стабільного сигналу.У разі індуктори це дуже важливо, що поле, що створюється у ній не повинно турбувати будь-якого іншого ряду сигналів. Таким чином, належне екранування повинно бути передбачено індуктивності.

Cross Talk є проблемою, якщо один з прилеглої сигналів високої частоти і їх є секретною.

U можете уникнути цього, виконавши Groung лінія між двома сигналами

У IC дизайн макета, коли два провідних верств запускати паралельно, є боковини ємності, що приходить на picture.the сигналу від одного шару буде поєднуватися з одним через capacitance.this є крос говорити.
R існує 2 способи ліквідації цього.
1.збільшення інтервалів між layers.normally 20% додаткових ніж мінімальний інтервал.
2.by sheilding шар з додатковою металевою пов'язаних із землею.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back