Хороші книги по перевірці presilicon і ASIC дизайн

N

nuke941

Guest
Привіт, я працював у якості інженера перевірки протягом двох років, використовуючи Specman тобто Зараз у мене є якийсь час (назвемо її тривалу відпустку) і ви хочете, щоб прочитати кілька книг з перевірки та ASIC дизайну, щоб отримати загальну картину. Будь-який хороший рекомендаціями? Спасибі

Дати стендах основою роботи наноелектронних перевірявся RTL Design, 2-е изд.

Де я можу отримати "Дати випробувальних стендів - основою роботи наноелектронних перевірявся RTL Design, 2-е изд"? Є електронні видання? Чи може хтось показати посилання на скачування? Спасибі велике!

Я завантажив його від дзеркала цього сайту ... Не впевнений, що якщо він все ще там ... Я повинен сказати своє чудове книги.

Я думаю, що документ в Інтернеті, допомога в Specman під назвою "Перевірка Advisor" значно підходить для вашої роботи.

Існує дуже хороша книга, "SOC методології перевірки" Сингх, він знаходиться в електронній книзі завантаження foroum. Ви отримуєте владу над SOC перевірки і S / білий / ш співпраці симов.

Хороша книга, як наступний Digital.Logic.Testing.And.Simulation

Привіт Як написати тест програм для АТС. Чи є керівництво чи підручники для цього. Може хтось рекомендувати деякі довідники для цього. Амджад

привіт, Амджад Я думаю, що тестова програма для АТС створюється automately інструментами EDA.

[Цитата = linuxluo] привіт, Амджад Я думаю, що тестова програма для АТС створюється automately інструментами EDA. [/QUOTE] Не зовсім так. Але це дуже просто

Я знаю, кожен постачальник ATE надає свої власні програми випробувань розробці програмного забезпечення, для генерації тестових програм для різних пристроїв. Ви будете стикатися з ним тільки тоді, коли ви отримуєте шанс працювати на мільйон тестерів долара. Чи є можливість для аутсайдера, щоб дізнатися його.

чи є автономний інструмент для тестування програм

Я думаю, ви повинні створити на базі платформи, на базі ПЛІС, щоб зробити вашу форуму тестування.

Я думаю, що Олександр Miczo є гарним вибором

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back