Фільтр низьких частот по запобіганню дзвінка в ШІМ-сигналу

M

mengghee

Guest
Привіт, я в даний час проектування підвищуючий перетворювач, і я також розроблений ШІМ-сигналу. Але поки я годувала ШІМ-сигналу в буфер, вихід буфер має деякі дзвону відбудеться. так що мені потрібно, щоб створити фільтр для виклику ефекту. Дзвін, що відбувається в ланцюзі складає близько 15 МГц. Тому я вважаю, мій частотою зрізу фільтра становить близько 200 кГц, як мій ШІМ сигналу становить близько 50 кГц до 100 кГц. але я не знаю, як розрахувати резистор і конденсатор значення. а також .... Мені цікаво, якщо це може здійснити моє MOSFET транзистор, як моя вимагає певних струму їздити. спасибі .... З повагою, mengghee

Ні, ви не хочете фільтрувати тут - уповільнення воріт впаде ефективність вашої роботи. Ви повинні з'ясувати, чому у вас дзвонить. Для зовнішнього перемикача ви могли б дзвонити, якщо ваш буфер-> ворота зв'язку досить довгий і індуктивних. Найкраще робити це, щоб виправити цей шлях, щоб він короткий і низький імпеданс. Якщо ви не можете виправити це шлях швидкий і брудний патч поставити невеликий (2-10 Ом) резистор з воріт, щоб зробити ваш нижніх - ворота сам конденсатор. Однак, як я вже говорив вам буде такого, що принижує ефективність кілька, роблячи це.

Завдяки electronrancher, я помітив одну річ в ланцюзі. Дзвін, який походить з буфера в ворота, відбувається до Rg, яка використовується для управління воротами MOSFET. якщо я зонда після Rg. немає дзвону відбувається. Я просто цікаво, якщо це вважається в порядку? ... Дякую вам стосується, mengghee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back