Фільтри дизайн з використанням спірального індуктора в Допомога ADS Plz

E

electronicman

Guest
Привіт, я намагаюся дизайн смуговий фільтр за допомогою плоского зосередженими компоненти, як індуктор спіралі і штирьовий конденсатор. Але проблема, як я можу дизайну спіральні індуктивності, щоб дати якесь значення в 10 ГГц, в той час як вона має паразитичний елемент, в ADS і як можна Я доводжу це theoritically яку книгу або на сайті, що я повинен читати для подолання цієї проблеми. спасибі

Ви повинні надати інформацію підкладки і розміри індукторів в ADS / Momentum. Індуктор потім моделюється за пов'язані паразитних.

Привіт Вам доведеться подивитися декілька статей по спіральної котушки індуктивності. Є традиційні формули про те, як розрахувати індуктивність прямого дроти і так далі. Проблема зі спіральними індуктори, що Є багато ліній в тісному proximety дано вище індуктивність через взаємну зв'язку (як позитивні, так і негативних). Є деякі речі, як зі шпальт (більше ємності між слідом і землю, ут мінус збиток) і відстань між adjecent повороти (які вирішують зв'язку betwen витків). Там виходить число закритих з exspressions на спіральні котушки індуктивності (як прямокутних і круглих), але ви побачите, якщо ви використовуєте їх, що вам доведеться оптимізувати, щоб це право. Але мати робочу індуктивності в 10 ГГц, то вам потрібно резонанс, який є highe, ніж ця. Це означає, що ви повинні зробити паразитичні якомога менше. Я зробив проект деякий час тому на смуговий фільтр на 5,4 ГГц. Тут я призначений спіральні котушки індуктивності. Мейбах я можу копати його де-небудь. По крайней мере, дати вам декілька статей для читання. Сподіваюся, що це допомагає З повагою

Завдяки tyassin, плз, якщо ви можете помістити його тут, що б корисно, дякую

Ви можете спочатку моделювати з елементом ідея LC якщо у вас є індуктор моделі, це теж корисно substitue його з ідеєю них. Замініть то ідея елемент з S2P моделювання результат для signle індуктор з ADS / HFSS і т.д., нарешті, потрібно покласти те разом в одній конструкції і моделювати за допомогою інструментів EDA Я думаю, що це типовий спосіб дизайн Вбудований фільтр

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back