Форма хвилі у змішувачі вхідних портів

G

Guest

Guest
У подвійному збалансований мікшери Гілберта, є два вхідних портах РФ і РБ.
Для місцевих осцилятора (LO) вхід, хвильові форми повинні бути синусоїдальним або квадратні?
Залежить це мікшер працює як конвертор вниз або вгору-конвертер?

Для досягнення найкращого посилення рівня LO повинна бути достатньо високою, щоб перетворити повну транзистори на повну Off.Це може бути зроблено з високим рівнем синусоїда або нижнього рівня квадратні хвилі.З площі хвиль важко зробити на надвисоких частотах, використовуються синус хвилі.

Одна річ про номенклатурі, що цей змішувач топології сходить до 1950 року, коли Гілберт у граматиці scchool.

Спасибі за Вашу відповідь,
Ще один сумнів вхідних сигналів, якщо я імітувати або охарактеризувати клітку Гілберт, ВЧ сигнал повинна бути постійною складовою для того, щоб спотворити MOS.А як щодо сигналу ЛВ?Просто рівня від 0 до 1, якщо Sqare синусоїдальної хвилі або без постійної складової, або повинні мати постійну складову?

Ви повинні рівня DC також по сигналу LO.Всі транзистори повинні бути в активному (гідною Vce або VDS), коли і ЛВ і РФ AC компоненти дорівнюють нулю, а DC компоненти присутні.

Я бачу, тому, якщо я проектування комплексних VCO кільця, як місцеві осцилятора застосовувати його сигналу до порту Л.О., як я можу змінити значення постійного струму вихідний сигнал?Додатковий блок як операційні підсилювачі?
Чи буде у вас є схема показує, що форми хвиль і зміщення?Більшість документів літературі просто показати схемами без зміщення.

Добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back