E
eem2am
Guest
Здравствуйте,
Мене бентежить про автономне IR2520D люмінесцентних баласту контролю IC.
IR2520D Datasheet
http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/irf/ir2520d.pdf
Мене бентежить щодо того, яким чином це IC називається зміна його перемикання частоти, з тим щоб домогтися нульового напруги комутації (ZVS) двох МОП-транзисторів.
-Я маю на увазі лише в тих випадках, коли горить.
На стор 8 (внизу праворуч) з таблиці, це пояснюється, що, якщо баласт працює трохи нижче резонансної частоти, а потім без нульового напруги комутації відбувається.
IR2520D це сказав, щоб мати можливість виявити умовою ZVS, і збільшення його частоти перемикання вгору, поки не отримає в експлуатацію ZVS.
Тим не менш, коли-лампа горить, вище заяву абсолютно не відповідає дійсності
Зміна частоти вгору НЕ домогтися ZVS.
Коли один з транзисторів вимикається, половина мосту вузол напруги slews для протилежної борту приблизно 300ns.
Коли міст вузол напруги половини десятого протилежного борту, то виявиться, по внутрішній діода в тому, що Фет на залізниці.
Це внутрішній діод, то приходить і шорти з FET.
-Тоді, коли FET це в кінцевому підсумку отримати включається (після мертвого часу)
очевидно положення включено практично на нульовому напрузі, і ZVS сталося.
ZVS тільки привели, переконавшись, що мертвого часу між транзисторів це досить довго, щоб міст вузол напруги половину вбив, щоб у протилежної борту, і таким чином включається внутрішній діод протилежної FET.
Коли Фет відключається, міст вузол напруги половини ПОВИННІ вбив, щоб у протилежної борту і увімкніть діод там, тому що ..- баласту індуктивності з струм повинен тримати тече. Як ви знаєте.Так чому ж IR2520D претензії дані адаптивно рухатися до операції ZVS, збільшуючи його перемикання частоти?.
Збільшення частоти комутації НЕ домогтися ZVS в запалена лампа.
Ось LTSpice еквівалентна схема люмінесцентних баласту, як на першій сторінці дані IR2520D
LTSpice люмінесцентних баласту еквівалентної схеми.
(C2 зміни частоти комутації)
(На жаль, макс мертвого часу в LT3721 є 300ns)
Ваш Завантажити-Link: люмінесцентні ballast.txt
http://www.megafileupload.com/en/file/141974/fluorescent-ballast-txt.html
(Необхідно конвертувати в TXT. Зростанням по LTSpice)
Так чому ж дані стверджують, що IR2520D змінюється частота його домогтися ZVS?
Змінюючи частоту б не приносить ZVS.
Заява в нижній частині сторінки 6 частини таблиці IR2520D Таким чином, абсолютно невірно.
Якщо не ZVS виявляється, то V зменшується, а зі зростанням частоти для підтримки ZVS
Претензія адаптивного нульовим напругою перемикання (ZVS) у верхній частині таблиці, також є абсолютно помилковим.
Всі застосування за даним IC також аналогічні помилкові свідчення.
Я насправді цікаво, тому-то, що реальні функціонування модус IR2520D?
Коли лампа добре освітлені, що насправді це визначити частоту комутації?
Мене бентежить про автономне IR2520D люмінесцентних баласту контролю IC.
IR2520D Datasheet
http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/irf/ir2520d.pdf
Мене бентежить щодо того, яким чином це IC називається зміна його перемикання частоти, з тим щоб домогтися нульового напруги комутації (ZVS) двох МОП-транзисторів.
-Я маю на увазі лише в тих випадках, коли горить.
На стор 8 (внизу праворуч) з таблиці, це пояснюється, що, якщо баласт працює трохи нижче резонансної частоти, а потім без нульового напруги комутації відбувається.
IR2520D це сказав, щоб мати можливість виявити умовою ZVS, і збільшення його частоти перемикання вгору, поки не отримає в експлуатацію ZVS.
Тим не менш, коли-лампа горить, вище заяву абсолютно не відповідає дійсності
Зміна частоти вгору НЕ домогтися ZVS.
Коли один з транзисторів вимикається, половина мосту вузол напруги slews для протилежної борту приблизно 300ns.
Коли міст вузол напруги половини десятого протилежного борту, то виявиться, по внутрішній діода в тому, що Фет на залізниці.
Це внутрішній діод, то приходить і шорти з FET.
-Тоді, коли FET це в кінцевому підсумку отримати включається (після мертвого часу)
очевидно положення включено практично на нульовому напрузі, і ZVS сталося.
ZVS тільки привели, переконавшись, що мертвого часу між транзисторів це досить довго, щоб міст вузол напруги половину вбив, щоб у протилежної борту, і таким чином включається внутрішній діод протилежної FET.
Коли Фет відключається, міст вузол напруги половини ПОВИННІ вбив, щоб у протилежної борту і увімкніть діод там, тому що ..- баласту індуктивності з струм повинен тримати тече. Як ви знаєте.Так чому ж IR2520D претензії дані адаптивно рухатися до операції ZVS, збільшуючи його перемикання частоти?.
Збільшення частоти комутації НЕ домогтися ZVS в запалена лампа.
Ось LTSpice еквівалентна схема люмінесцентних баласту, як на першій сторінці дані IR2520D
LTSpice люмінесцентних баласту еквівалентної схеми.
(C2 зміни частоти комутації)
(На жаль, макс мертвого часу в LT3721 є 300ns)
Ваш Завантажити-Link: люмінесцентні ballast.txt
http://www.megafileupload.com/en/file/141974/fluorescent-ballast-txt.html
(Необхідно конвертувати в TXT. Зростанням по LTSpice)
Так чому ж дані стверджують, що IR2520D змінюється частота його домогтися ZVS?
Змінюючи частоту б не приносить ZVS.
Заява в нижній частині сторінки 6 частини таблиці IR2520D Таким чином, абсолютно невірно.
Якщо не ZVS виявляється, то V зменшується, а зі зростанням частоти для підтримки ZVS
Претензія адаптивного нульовим напругою перемикання (ZVS) у верхній частині таблиці, також є абсолютно помилковим.
Всі застосування за даним IC також аналогічні помилкові свідчення.
Я насправді цікаво, тому-то, що реальні функціонування модус IR2520D?
Коли лампа добре освітлені, що насправді це визначити частоту комутації?