Флуктуативно значення виявлено фотодіод?

T

theenes

Guest
Привіт, я розробила оптичне вимірник потужності, для вимірювання інтенсивності світла ... sfh250 допомогою фотодіода і світла передавача sfh450 (волоконно-оптичні кабелі зв'язку) .. на самом деле я використовую pic16f84 для відображення значень виявлено в ЖК .. але я Початок коливання значення в ЖК-дисплей .. Wat може бути причина?це відбувається тому, що темно поточного елемента в фотодіод або будь-які інші причини?
PLS мені допомогти .. я схеми підключення мого дизайну .. так PLS побачити і дати мені можливість виявити коливання значення ..

Od kilku miesięcy Amazon testuje drony-doręczycieli, które w wielkich miastach mogłyby szybciej i sprawniej dostarczać niewielkie przesyłki do klientów. Program ten zwie się PrimeAir i obecnie znajduje się w fazie testów. Wiadomo jednak, że w najbliższym czasie latający doręczyciele nie trafią do użytku, a przynajmniej nie w USA, gdzie drony można ...

Read more...

Чи є у вас можливості для вимірювання частоти коливань?
У цьому випадку ви можете мати 50 або 60 Гц залежно від того, де ви живете ..воно є результатом світла ви використовуєте, щоб побачити ваші роботи!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back