Фаза краю Opamp повністю диференціальних?

A

aku100

Guest
Аналіз запас по фазі від Opamp повністю диференціальних я заплутався які розімкнутої отримати я повинен використовувати: А. О., різн. = (Voutp-voutm) / (vinp-vinm) або Ао = voutp / (vinp-vinm)? Якщо не буде стабільності незалежно від того, ми використовуємо одну складу або диференціальний вихід?

Я думаю, ви повинні використовувати: А. О., різн. = (Voutp-voutm) / (vinp-vinm) ви також можете використовувати несиметричні voutp прибуток / vinp

[Цитата = aku100] Аналіз запас по фазі від Opamp повністю диференціальних я заплутався які розімкнутої отримати я повинен використовувати: А. О., різн. = (Voutp-voutm) / (vinp-vinm) або Ао = voutp / (vinp-vinm )? Якщо не буде стабільності незалежно від того, ми використовуємо одну складу або диференціальний вихід? [/Quote] Ви SHD використання Ао, різн. = (Voutp-voutm) / (vinp-vinm) спробувати, перш ніж для каскадних змін підсилювача PM, ви повинні Перерва петлю в 2 бали differetially з тієї ж стадії, що говорити VOUT1 і vout2. Потім вставте 2 середніх зламав для VOUT1 і vou2 .. Один середнього зламав отримав AC = 1, а інший ас = 0. І тільки заходи посилення і фази diffrentially і U повинні отримати PM. Ви, звичайно, використовувати Cadence, отримали більш простий спосіб для вимірювання PM диференційно але я не роблю, що ще. Сподіваюся, що це допоможе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back