ФСС моделювання в HFSS v9.2

X

xen_tyran

Guest
Привіт всім,

Я намагаюся моделювати дизайн і структуру в ФСС в HFSS.Оскільки ФСС структури, як передбачається, буде нескінченним масивах, я симулювати комірці з періодичними граничними умовами для simplycity.Але я не впевнений, як налаштувати дизайн.Я сказав, що я повинен використовувати ПМЛ, але я не знаю, як його застосовувати.Чи може хто-небудь допомогти цього приводу?І / або зробити будь-яка особа які-небудь інші пропозиції щодо desinging і моделювання до ФСС моделі HFSS?

Спасибо ...

Покладіть ПМЛ на вершині особі вашого повітря поле.Також переконайтеся, що Master / невільничим кордонів включати ПМЛ.Хороший спосіб зробити це полягає в тому, щоб

1.) Першим обратить ваше підрозділ-камеру,
а потім покласти airbox навколо нього (висота повинна бути
в 5-6 разів висота одиниці клітин).

2.) Потім ПМЛ на верхній торцевої частини airbox, переконайтеся, щоб зробити його видимим.

3.),
А потім взяти ще одну airbox що охоплює попередній airbox PML

4.) Застосовувати господар /
слуга кордонів

5.) Установки аналізу ... краще генерувати сітку на одному етапі затримки та повторне використання того ж сітка знову ... Однак це можливо тільки при HFSS V.8 ... HFSS v.9 не мають цієї функції, HFSS V.10 підтримує таку можливість, але я ще не отримала його робота ... буде оновлювати один раз я успішно.

Шановні savedadogs, Ваша інструкція про ФСС було дуже корисно для мене.Тим не менше, я все ще страждає отримати розумні відповіді на мої установки.Ось моя справа.

Я використовую HFSS 10.0.Перед імітації реальних ФСС, я тестування ДВК отримати 0dB відображення у всіх частотах (20THz ~ 40THz).Моя ФСС тільки ДВК (6.9um х 6.9um).В принципі, я пішов Вашим дорученням, а коефіцієнт відображення не смертельно квартира в 0dB.Є деякі рябь навколо 0dB, не знехтувати.Я підозрілим, що я не зовсім розумію вашу інструкція
№ 5.Не могли б Ви допомогти мені?Якщо Ви можете надіслати мені будь-який приклад про ФСБ, використовуючи HFSS,
було б дуже вдячні.Большое вам спасибо.

"5.) Установки аналізу ... краще генерувати сітку на одному етапі затримки та повторне використання того ж сітка знову ... Однак це можливо тільки при HFSS V.8 ... HFSS v.9 не мають цієї функції, HFSS V.10 підтримує таку можливість, але я ще не отримав його "

Існує не detels про налаштування analysis.Can нікому explan його.

Це плоска хвиля збудження або waveport!
3ks!

Опять ...

Шановні все,

Для тих, хто знайомий, аналіз АДСО працює майже так само, як EBGs (або навіть PBGs).Я поставив кілька HFSS підручники з EBGs для деяких читачів раніше.Я знову керівництва ви, хлопці, з різьбою, замість:

ч ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=165921&highlight =

або

ч ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=165921

Сподіваюся, що це допомагає,
Дейв

Як щодо порушення ...Яку порушення, які будуть використовуватися і як ...як хвиля Порт-очевидно, не буде працювати з волноводе з періодичним кордонів.

Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу.

Привіт,

Я новий КНТ і HFSS работника!

Мій основний проект полягає в розробці ustrip антени або без PBG.
Ви, які пропонують програмне забезпечення?

Спасибо.

masud_809 писав:

Привіт,Я новий КНТ і HFSS работника!Мій основний проект полягає в розробці ustrip антени або без PBG.

Ви, які пропонують програмне забезпечення?Спасибо.

Привіт всім,

Що стосується того, що ви говорите ....

Я новий користувач HFSS, і я хочу створити тонкоплівкових шаруватих фільтр, який складається з вакууму шару,
а потім два шари періодично повторюється багато разів, і на підкладці.Кожен з цих рівнів має товщину в залежності від λo (довжина хвилі), товщина = λo \ (4n).

Я розробив структуру, використовуючи HFSS, і коли я додав рішення налаштування, повідомлення, як кажуть: "З урахуванням зазначеної частоті і типові розміри, один extremley велика сітка буде необхідно виробляти точне рішення ...".

Чи означає це, що результати будуть неправильними або неточними??

і може бути на порушення вакуумі шар з певної товщини?або структури повинні негайно приступити до періодичного шари?

Примітка: я працюю на оптичних частотах (λo = 1000 нм або більше).

спасибо заранее ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back