ФАП і Simulink

P

Puppet1

Guest
привіт я шукаю PLL приклади і проекти з використанням Simulink. Хто-небудь є що-небудь .. спасибі

спробуйте ці файли, я зробив їх, коли я був мій дипломний проект вони використовують для моделювання Simulink PLL в тимчасовій області і у фазі домену мені шкода, що вони можуть допомогти khouly

відправити більше схоже, що, будь ласка! Людина мені шкода, що хтось тріщини ці нотатки я пов'язаний з інших сторінок. у них є всякі приклади!

Привіт khouly, ваш attarchment є empty.I хочете, щоб дивитися на ваші PLL моделі, будь ласка, завантажте документ один раз again.Thank вас.

вкладення arn't порожній я перевірив їх використовувати їх з M @ П @ B 6,5 т завдяки їм Simulink моделей khouly

привіт! Я занадто проектування ФАПЧ. для цього я зробив моделювання PLL в Simulink, і вона працює. Я посилаю вам файл моделі. цей заряд насоса PLL має вхідний частоті частотою 560khz і виведенні або 56mhz або 140 МГц в залежності від того, N становить 100 або 250 resply. випробувати модель для специфікації. якщо у вас є які-небудь проблеми моделювання модель, зв'яжіться зі мною. Я допоможу тобі. До речі, якщо у вас є які-небудь статті про докладних затримки автопідстроювання частоти дизайн, будь ласка, відправте його. :) З повагою, Віджай

я думаю, в Matlab 7, Є два PLL прикладів, заснованих на Simulink.

xz781122, Ніщо на Matlab Simulink та моделювання PLL в цьому файлі. Це те, що я шукав ...

Ваше повідомлення пусте IAM використанням matlab6.5.1 чому?

Я, здається, не зможе відкрити будь-який. MDL файли на мій MATLAB 6.5 реліз 13. Чи є ці файли використовуються тільки в MATLAB 7?

Я намагаюся використовувати PLL, щоб отримати положення серводвигун постійного струму. PLL використовується для здобуття вищої resolution.Caz датчик може тільки генерувати 8pulses/revolution, так що я повинен використовувати PLL збільшити дозвіл до 500 імпульсів / revolution.Then зміна частоти кутовий швидкості. Моя ідея полягає у вимірі часу між імпульсами буксирування приходять in.Then використовувати інтегратор, щоб отримати інтервал часу (інтегратор скидається кожен імпульс приходить). Multily 8, щоб отримати час, необхідний для одного обороту, а потім ділиться на 500 , щоб отримати новий resolution.Use цього нового сигналу на вхід генератора пилкоподібної, щоб отримати Posion тета двигуна. хто-небудь є краща ідея? ласка скажіть мені. Я повинен побудувати правильну модель вгору по ВТ Тридцятого серпня. Велике спасибі! Я доклав мої леїв PS: Я просто зрозуміти, правильний результат для розрахунку кутовий швидкості, але до цих пір не знайдено спосіб збільшити дозвіл, може хтось мені допомогти?

я намагаюся запустити деякі з моделей Simulink розміщені тут ... але більшість з них дати мені помилка [б] Блок помилки передачі СКЛС Simulink Помилка від "tf2ss 'в' chargepumppll / передачі Fcn'Attempt виконувати сценарій очей як функція [/B] будь-яка ідея або рішення цієї .. Повагою

Будь-який, є приклад імітації сигма-дельта frational н PLL в Simulink?

PLL MATLAB модель!! Ось що я шукаю. Спасибі

Яку версію MATLAB будуть розміщені моделі працюють на?

мій моделі працюють на R14 і тепер я modifiing їм працювати з r2006a khouly

[Цитата = kjjian] Кого-небудь є приклад імітувати сигма-дельта frational н PLL в Simulink? [/ Цитата] Я зробив модель сигма-дельта frational н PLL в MATLAB Simulink, але я не вважаю, сигма-дельта п PLL краще, ніж класичний п PLL. Моя модель класичного н PLL робіт well.Maybe моя сигма-дельта модель має деякі помилки. Хто може пояснити, чому?

Мені подобається, спасибі вам велике за вашу важку працю

Чи добре мати будь-який з моделей Simulink FNPLL? Я намагаюся працювати над нею. І я хочу створити з MASH1-1-1 SDM. Як вихід має вісім рівнів, мені цікаво, як вона може працювати як Fout = Fref * (к * (N +1) + (ФК) N) / N = Fref * (N + K / F) я маю на увазі, як зробити вихідні рівні роботи з правом модуль дільника, щоб я міг отримати точну FOUT? Дякуємо за допомогу

Мені подобається, спасибі вам велике за вашу важку працю

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back