У GSM мережі, скільки знайденого каналу в одній комірці? на W

A

anwer_sbh

Guest
У GSM мережі, скільки знайденого каналу в одній комірці? на ВАЗ T це залежить? і в чому різниця між каналом і голосовий канал (ширина кожної), і скільки голосовий канал може бути в одній клітинці GSM. А скільки дзвінків одну клітинку GSM може handls.

Ну, це GSM мережі та кількості каналів на клітинки залежить від "розміру кластера", з якою мережа була розроблена. М

[Цитата = magnetra] Ну, це GSM мережі та кількості каналів на клітинки залежить від "розміру кластера", з якою мережа була розроблена. Для розміру кластера N = 4, кількість O каналу у клітинці [COLOR = червоний] 1000 [/ колір] / 4 = 250 каналів. М [/quote] привіт, що цифра 1000, що і використовується? Наскільки я пам'ятаю, кількість каналів обчислюються після знаючи модуль використовується і дано BW "може бути більше однієї компанії з використанням GSM" і розміру осередку і вона повинна задовольняти рівень обслуговування на 2%, так це залежить від об'єму трафіку, як очікується, в область осередків (тобто статистичні Вимірювання повинно бути зроблено, щоб побачити очікувана кількість користувачів у кожному районі та їх можливе використання потім планування робиться) стосується

це не фіксований параметр. якщо BS антени роботу, засновану на 3 або більше Секторні клітин, здатність (без каналів) буде виникає. висхідному пропускну здатність = 20 МГц Downlink пропускну здатність = 20 МГц

safwatonline є правильним. Із загальної кількості каналів, доступних в системі GSM, каналів, доступних для оператора залежить від пропускної здатності він був призначений на владу. М

це залежить від багатьох факторів: скільки носіїв (каналів) постачальника є? Схема повторного використання частот провайдер використовує? acctually, у нас є 124 доступних носіїв (каналів) в "діапазоні 900" і 374 у "1800 група". кожен перевізник містить 8 тимчасових інтервалів, деякі з них є канали управління, і деякі з них голосових каналів. в одній клітинці провайдер використовує деякі з носіїв, як дизайн схеми повторного використання частот. Якщо ви хочете знати більше, то я можу вам поштою хороший технічний звіт.

Може у Plz відправити мені, що Технічна доповідь

напишіть мені на [електронної пошти] naviduga@gmail.com [/] електронній пошті для Tech Report.

Де ця книга? Будь ласка, завантажте!

в GSM-800 група, 124 носіїв ділиться порівну на висхідному і низхідному так що ніяких каналів = 62 носіїв що у нас є N = 7 кластера з всенаправленной антеною, тому ніяких носіїв / елемент = 8 нас є 8 тимчасових осередків для кожного перевізника, 6 з їх за трафік, так що немає каналів на клітинку = 48 каналу з Erlang таблиці і може отримати трафік в erlangs. Звичайно для будь-якого типу кластеру не каналів різні, але слідувати тією ж процедурою і ви можете отримати не каналів в кожному конкретному випадку. Я хотів би бути корисним Мостафа

[Цитата = correlator2006] в GSM-800 група, 124 носіїв ділиться порівну на висхідному і низхідному так що ніяких каналів = 62 носіїв Мостафа [/quote] привіт, я вивчив, щоб уникнути втручання принаймні перший і останній перевізниками, не використовувалися . Я не впевнений, але Є деякі інші носії лівої і для сигналів керування. У світлі цього, чи може одна або U Мустафа, робити розрахунки ще раз ???.. З повагою Naveed

[Цитата = Naveed Алам] [цитата = correlator2006] в GSM-800 група, 124 носіїв ділиться порівну на висхідному і низхідному так що ніяких каналів = 62 носіїв Мостафа [/quote] Я не впевнений, але Є деякі інші носії лівої і для сигналів управління. Naveed [/quote] Як Eng. Мустафа сказав, Є два тимчасових інтервалів (за кожен перевізник) віднесені до сфери управління біт, а також, що ви запитали про голосових каналів .. BTW: Я думаю, що різниця між "перевізник" та "Перший Канал" Добре відомо, для вас .. спасибі

[Цитата = anwer_sbh] У мережі GSM, скільки знайденого каналу в одній комірці? на ВАЗ T це залежить? і в чому різниця між каналом і голосовий канал (ширина кожної), і скільки голосовий канал може бути в одній клітинці GSM. А скільки дзвінків одну клітинку GSM може handls. [/Quote] Все залежить від того, як клітина планується. Вам потрібен один канал BCCH (мовлення каналу). і наступних каналів відомі як TCHs. Один канал ділиться на 8 тимчасових інтервалів. Часовий інтервал 0 в BCCH використовується в якості мовлення часовий інтервал. Як правило, там буде 2 timslots використовується для сигналізації (SDCCH). деякі перемикаються тимчасових інтервалів для передачі даних (PDCH). Інші для передачі голосу. Один часовий інтервал може витримати один виклик. сподіваюся, що це допоможе: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back