У чому різниця між землею і землею

N

nareshgtr

Guest
Дорогі друзі, я хочу знати, що різниця між "землею" і "Земля". Чи є "Земля" і "Земля" такі ж. Чи можна підключити "Земля" за посиланням "Земля". З повагою В. Нареш Кумар

Так, земля і земля різні назви одного й того ж. Я не впевнений, що ви маєте на увазі під - ви можете зв'язатися землі на землю.

Схема має землю. "Шасі". Навіть якщо це портативний "Земля" є проведення полюса похований у грунті .. Зазвичай, щоб розсіювати енергію, які в іншому випадку може знищити обладнання. У цьому випадку вам буде зв'язатися з землею землі. який в даний час грунту. обладнання називається висновку, коли це conneced на землю! Це як гра слів.

[Цитата] Я хочу знати, що різниця між "землею" і "Земля". Чи є "Земля" і "Земля" такі ж. [/Quote] "Земля", як правило, системи провідників, які закінчуються на електрод, який має достатній контакт із землею. "Землею", то це не 'земля', але несе в собі ж потенціал.
Чи можна підключити "землею" безпосередньо на "землі".
Залежить від вашої програми. NEC і ЦВК є специфічними з "Що, де, як" заземлення та зв'язку. Ви можете порушують код шляхом проведення зв'язок або нейтрального на землю, і ви можете також налаштовуєте себе на дуже неприємний сюрприз.

завдяки eltonjohn і GetDeviceInfo Я хочу знати, я можу коротко землі і землі. я можу взяти землю від землі, або навпаки. до GetDeviceInfo Будь ласка, розкажіть про NEC і ЦВК.

Земля фізичне з'єднання з землею. вона не може бути підставою для ланцюга. землі загальною точкою в ланцюзі. будь-яка схема повинна мати землю. не кожна схема має "землі".

Національний / канадський електричних коду. Ви будете мати щось подібне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back