У мене є помилки при перевірці використання HFSS може хто-небудь допомагати

D

dragonhamada

Guest
Шановні,
Я degin дізнатися HFSS і почати з прикладу для підготовки до цих програмним забезпеченням
після того як я закінчила розробку я знайшов кілька помилок при використанні перевірки інструменту
Спочатку я не знаю більше про порушення і кордонів,
Тут копії і список помилок є
Чи може одне допомагають мені зрозуміти цю помилку і як Я можу впоратися з цим?[ERROR] Port'LumpPort1 ': інтеграція лінія повинна бути визначена для концентрованих портів. (11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] Port'LumpPort2 ': інтеграція лінія повинна бути визначена для концентрованих портів.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] Port'LumpPort3 ': інтеграція лінія повинна бути визначена для концентрованих портів.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] LumpPort1 порт ': порт не має термінали визначена на ньому.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] LumpPort2 порт ': порт не має термінали визначена на ньому.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] LumpPort3 порт ': порт не має термінали визначена на ньому.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] P1 порт ': порт не має термінали визначена на ньому.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

[ERROR] Порт 'P2': порт не має термінали визначена на ньому.(11:19 ранку 17 серпня 2009)

Дякуємо всім,
Eng.Mohamed

Ніхто не може допомогти
Вкрай важливо??

eng.MAHasanien

Перший набір помилки участю зосереджених тільки порти, але іноді також застосовується до хвилі порти.Коли ви визначаєте зосереджених порту ви повинні визначити напрямок e-поле (тобто напруга від 0 до або -).Намалюйте лінію від більш високим потенціалом до нижньої.Якщо це хвиля порту, побудувати лінію, щоб поляризації поля.

Я не знаю інших.Поштові деякі подробиці про вашу установки.Хвиля порти можуть бути визначені тільки на зовнішній поверхні, наприклад.Це може бути помилка, я не знаю.Поштові подробиці про те, що ви намагаєтеся змоделювати та / або де / що порти.

Велике спасибі Катков
Я намагаюся імітувати режекторного фільтр, це приклад, який я намагаюся моделювати дізнатися HFSS
Я, що займаються дизайном у фільтрі HFSS, і в мене є проблеми у стан збудження і кордон тут проектом я працюю на ній,

і дякує за допомогу

Eng.MAHasanien

Вона дивиться на мене, як ви повинні видалити і перезапустити портів, додавши їх дюйма Чому друге вікно вакуумної за межами основної частини моделі?Це, ймовірно, не працюють, або.

HFSS також дав мені помилки, що деякі з ваших зосереджені порти перекриваються.Коли ви робите нову обов'язково видаліть стару.Знову ж таки, включення рядки ви повинні визначити, повинна бути з високим потенціалом для низького потенціалу.Якщо ви використовуєте щось подібне до каналу коаксіальний кабель, наприклад, лінія повинна йти від внутрішнього до зовнішнього провідника.Видалити перші 3 портів, які все перекриття P1.Крім того, ваш об'єкт під назвою "основи" є поле вакууму.Це, ймовірно, слід листа ДВК.

Ви впевнені, що хочете моделювання дивитися на підкладки такого розміру?Це буде можливо, займе тривалий час.Що саме ви намагаєтеся знайти з моделюванням?Кто-то, ймовірно, може допомогти деяким це також.

Подивіться навколо онлайн, багато, багато файлів, які циркулюють з поясненнями граничних умов і порушення у всіх різних версій HFSS.Якщо ви хочете, щоб випромінювати підкладку, можна використовувати ПМЛ на випромінюючих сторін і потім ДВК на землю літак, але я не впевнений точно, що ви хочете тут.Подивіться навколо і ви знайдете багато інформації про V.11 БЦ / збуджень.

Дякуємо дуже чепчик
Я investegate мій проект ще раз.
Чи могли б Ви сказати мені, де я можу знайти файли Про граничних умов і збудження
Якщо у вас надішліть мені
Ще раз спасибі

Якщо ви ще не зробили, спробуйте змінити за рішенням 'Driven модальних' в 'Driven термінал "рішення.

Спасибо за ответ bbh2909
Але я вже за рішенням 'Driven Термінал "

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back