У команді і MCU

C

cllunlu

Guest
Як я можу використовувати в command.First я пишу цей код, а потім компілятор з іншими codes.And я відправити його на MCU
це право?

Цитата:

По-перше, я пишу це, а потім код компілятора з іншими codes.And я відправити його на MCU це право?

budhy thnks для вашого reply.But I DONT зрозуміти that.I
ч. new.And ви можете пояснити, що більш

По-перше, спробувати використовувати ваш
комп'ютер для перевірки один в командному.
Ви можете підключити свій мобільний телефон до
комп'ютера через кабель для передачі даних (серіал), а потім відкрити Hyper терміналів на Windows, встановіть на ваш послідовний (COM1, 9600 8n1).
Тепер ви можете написати в командному які сумісні по телефону, і ваш телефон буде відповідати вам, якщо команда правильно.

Для інтерфейсу з MCU вам необхідно використовувати RS232 перетворювач напруги, і підключити його за допомогою Tx і Rx Сцепляющій з MCU.А потім ви можете написати в командному з MCU на ваш телефон через послідовний.

Привет!
Як сказано budhy donot заплутати себе.Це просто напрямок тексту через послідовний порт.наприклад, якщо в хочете відправити "AT".Тоді перший відправити char'A ', а потім char'T' через послідовний порт мікроконтролера.
Якщо у вас вже працювали з послідовний порт будь мікроконтроллер то вона не буде проблемою взагалі.В іншому випадку перша вивчати за допомогою послідовного порту, а потім відправляти команди через послідовний порт.
Якщо ви можете розповісти нам про те, що компілятор ви використовуєте і особливого контролера то я можу допомогти з U-код.

Привет.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back