Установка SOC Encounter 8.1 Використання installscape v3.0

• Thread starter sanjeev.vlsichips
  • Start date
S

sanjeev.vlsichips

Guest
Привіт, хлопці. Я намагаюся встановити SOC Encounter 8,1 в RHEL v5.1 використанням installscape v3.0, але нічого не виходить. це дає повідомлення, що installscape є старою версією і потрібно останню версію для установки. і у мене немає останніх installscape. будь ласка, дайте рішення або надати latst версії. Спасибі Санджая Кумар

Привіт, хлопці, я хочу завантажити нову версію installscape але я не каденцію ім'я облікового запису, які необхідні для завантаження програмного забезпечення. Будь ласка, допоможіть мені.

Привіт, хлопці, Будь ласка, надайте мені електронну копію останньої installscape або, якщо можливо LoginID каденцію і пароль для скачування Спасибі Санджая Кумар [листи] sanjeev.vlsichips @ gmail.com [/Email]

Привіт, хлопці, коли я використовую Installscape 3.0, яка прийшла з Cadence DVD зустріч, то він дає зрозуміти, що він не має lnx86 платформи. Тому, будь ласка, допоможіть мені отримати Installiscape з lnx86 платформи. Здається, що це платформі Solaris. може SOC Encounter працювати на Solaris. Спасибі Санджая Кумар

Привіт Санджая, не могли б ви в змозі встановити SOC Encounter? Якщо ви вже зробили, то ви, мабуть, можете мені допомогти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back