Установка і утримуйте порушення

S

sandysuhy

Guest
Привіт, 1) Якщо у мене є і установки і фіксації порушень, і лише один день для подачі моєї конструкції, то який з них я повинен йти і чому? 2) Як уникнути встановлення порушення? З повагою Sandeep.

Установка порушення завжди може бути поліпшений шляхом охолодження чіпа, більш ефективне регулювання її джерела живлення або runnign при більш низькій тактовій частоті. Тримайте порушення не поробиш, так що виправити має місце. Однак, будь-який пристойний набір розташування інструментів можна налаштувати для автоматичного виправлення їх для вас. Ви можете уникнути встановлення порушень за допомогою повільніше годинник, швидше клітина бібліотеки або процес, або, намагаючись зробити менше за один такт: використання проміжних ТФ або кілька велосипедних доріжок.

1. змінити код 2.modify ваші обмеження

Шановний сер: за допомогою повільного Бібліотека куті, щоб синтез дизайну, щоб виправити установки насильство. або настроїти ваш код. або якщо у вас є засувка або слід у вашому дизайні зрушити його вперед, поки не виправити установки насильство. (Але іноді це робиться засобами), то виправити провести насильство в серверній, тому що ... люди повинні змінити код для фіксації установки насильство як правило, коли це не легко в адміністративній, але виправити провести насильство легко в серверній .. сподіваюся, що це допоможе.

[Цитата = bravobravo] Шановний сер: за допомогою повільного Бібліотека куті, щоб синтез дизайну, щоб виправити установки насильство. або настроїти ваш код. або якщо у вас є засувка або слід у вашому дизайні зрушити його вперед, поки не виправити установки насильство. (Але іноді це робиться засобами), то виправити провести насильство в серверній, тому що ... люди повинні змінити код для фіксації установки насильство як правило, коли це не легко в адміністративній, але виправити провести насильство легко в серверній .. сподіваюся, що це допоможе. [/ цитата] Привіт. Так, це правда виправити провести в ВЕ. Можу я запитати, чому при використанні повільних Бібліотека куті, щоб синтез дизайну, щоб виправити установки насильство? Що це означає на "зрушити його вперед"? Спасибі

Установка порушення може бути вирішена шляхом descrease тактовою частотою, в той час тримати не може, так що я думаю, що ви повинні slove провести перше порушення

Кріплення установки порушення є першим пріоритетом. Ви повинні використовувати пристрій для її вирішення. Тримайте порушення поправимо навіть використовувати метал.

[Цитата = alchip] Кріплення установки порушення є першим пріоритетом. Ви повинні використовувати пристрій для її вирішення. Тримайте порушення поправимо навіть використовувати метал. [/QUOTE] згоден з вами.

Sandeep, залежить від того, що ви розумієте під 'відправкою дизайну ». Якщо ви маєте на увазі представивши свої ворота рівні списку з'єднань для серверна частина, а потім виправити всі настроїли. Backend може подбати про проведення легко. Якщо ви маєте на увазі відправку макет фабрики (стрічкою ваш дизайн), а потім виправити все тримати, так як кремній з порушенням провести так само добре, як мертвий чіп. Якщо ваш чіп має тільки установка порушення, ви можете запустити свій чип повільніше і знайти всіх функціональних помилок, то наполягати на виправляє помилку і терміни виправлення на вашої наступної tapeout. Якщо ваш чіп проблема провести час, то ви повинні respin фішок, перш ніж робити будь-які налагодження.

У деякому роді, установка порушення може бути виправлено сповільнити ваш годинник, а й провести час, не можуть бути виправлені таким чином. Ви повинні вкласти буфер в дорогу. У прайм-тайм, використовуйте кращому випадку і мін Бібліотека перевірити провести порушення. використання гіршому випадку і макс Бібліотека перевірити установку порушення

, Якщо і мають менше часу шлях з фіксацією порушення, буфер вставки manully. небудь і може експортувати список з'єднань, а потім прочитати його на інструмент синтезу, використання set_min_delay до обмеження шлях, або do_fix_hold (синтез УМК) P & R інструмент може виправити провести насильство небудь, але я не був знайомий з.

гарна пояснень з dr_dft.Fully згоден з цим idea.It dependes де в проектний витрата ви are.Setup / Утримання як важливі для designer.Backend дизайнер передбачає, що список з'єднань вільна від порушення установки часу і вести з потоком і може виправити провести час. Якщо ви запитаєте в цілому, то кріплення провести отримує пріоритет.

порушення термінів здається, що Somthing відбувається в дерево години або коду. Може бути, ви можете знайти проблеми у вашому процесі синтезу.

уповільнити тактовою частотою і виправити провести порушення. це може бути зроблено за один день.

Привіт, 1) Якщо у мене є і установки і фіксації порушень, і лише один день для подачі моєї конструкції, то який з них я повинен йти і чому? 2) Як уникнути встановлення порушення? З повагою Sandeep.

Установка порушення завжди може бути поліпшений шляхом охолодження чіпа, більш ефективне регулювання її джерела живлення або runnign при більш низькій тактовій частоті. Тримайте порушення не поробиш, так що виправити має місце. Однак, будь-який пристойний набір розташування інструментів можна налаштувати для автоматичного виправлення їх для вас. Ви можете уникнути встановлення порушень за допомогою повільніше годинник, швидше клітина бібліотеки або процес, або, намагаючись зробити менше за один такт: використання проміжних ТФ або кілька велосипедних доріжок.

1. змінити код 2.modify ваші обмеження

Шановний сер: за допомогою повільного Бібліотека куті, щоб синтез дизайну, щоб виправити установки насильство. або настроїти ваш код. або якщо у вас є засувка або слід у вашому дизайні зрушити його вперед, поки не виправити установки насильство. (Але іноді це робиться засобами), то виправити провести насильство в серверній, тому що ... люди повинні змінити код для фіксації установки насильство як правило, коли це не легко в адміністративній, але виправити провести насильство легко в серверній .. сподіваюся, що це допоможе.

[Цитата = bravobravo] Шановний сер: за допомогою повільного Бібліотека куті, щоб синтез дизайну, щоб виправити установки насильство. або настроїти ваш код. або якщо у вас є засувка або слід у вашому дизайні зрушити його вперед, поки не виправити установки насильство. (Але іноді це робиться засобами), то виправити провести насильство в серверній, тому що ... люди повинні змінити код для фіксації установки насильство як правило, коли це не легко в адміністративній, але виправити провести насильство легко в серверній .. сподіваюся, що це допоможе. [/ цитата] Привіт. Так, це правда виправити провести в ВЕ. Можу я запитати, чому при використанні повільних Бібліотека куті, щоб синтез дизайну, щоб виправити установки насильство? Що це означає на "зрушити його вперед"? Спасибі

Установка порушення може бути вирішена шляхом descrease тактовою частотою, в той час тримати не може, так що я думаю, що ви повинні slove провести перше порушення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back