Установка ліцензійного файлу

S

Shohdy

Guest
Привіт, Хто-небудь знає, як встановити файл ліцензії для Наставника інструменти графіки?? З повагою, Shohdy

Який інструмент і капелюх виду ліцензії файл?

Ви зазвичай повинні сервер ліцензій (який працює у фоновому режимі) і файл ліцензії, яка дозволяє функції ви заплатили. Файли ліцензії, як правило, прив'язані до машини через це MAC-адресу. Вам потрібно встановити сервер ліцензій в каталог, і запустіть його (не треба бути суперкористувачем для цього, але це допомагає в разі, якщо Ви отримали безпеки загартованих Linux ящик, який не дозволяє нормальні процеси користувача відкрити порти власних). Файл ліцензії потреби ім'я сервера ліцензій і пара інших параметрів, таких як MAC-адреса і список можливостей, що повинно бути ясно, в інструкції по установці (я припускаю, у вас є законні ліцензії). Це був час, так як я в останній раз зробив це, так що речі можуть змінитися небагато, але я не можу уявити, що вони зробили це трохи важче, ніж це було в минулому.

Привіт, ну я намагаюся встановити аналоговий потік Mentor Graphics, я успішно запустив установку виконуваних, але я втратив у всіх каталогах дерево, не могли б ви сказати мені, де знайти сервер ліцензій, щоб запустити його, і як його налаштувати. З повагою, Shohdy

У мене та ж проблема. Може хто-небудь дати керівництво про intallation з Mentor AMS на Linux? З повагою

читати документ поставляються з програмним забезпеченням

[Цитата = Shohdy] Привіт, Ну, я намагаюся встановити аналоговий потік Mentor Graphics, я успішно запустив установку виконуваних, але я втратив у всіх каталогах дерево, не могли б ви сказати мені, де знайти сервер ліцензій , щоб запустити його, і як його налаштувати. З повагою, Shohdy [/ цитата] Ви збираєтеся використовувати FlexLM?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back