Усилитель стабільності питанням,

L

ljy4468

Guest
Привіт,

У huijsing
в opamp книги,

він говорить, "За мінімальний запас по фазі 60, єдність отримання частот від ваги підсилювач має бути щонайменше два чинника нижче, ніж середня полюс P1".

Здається, прямо в симуляції,
Але як я можу довести, що????

ljy4468 писав:

Привіт,У huijsing в opamp книги,він говорить, "За мінімальний запас по фазі 60, єдність отримання частот від ваги підсилювач має бути щонайменше два чинника нижче, ніж середня полюс P1".

Здається, прямо в симуляції,

Але як я можу довести, що????

фаза @ = 180 Вт-Тан-1 (wt/wp1)-Тан-1 (wt/wp2)

за вагою>> wp1 Тан-1 (wt/wp1) = Tan-1 (INF) = 90
PM = етапі (W = вага) = 180-90 - Тан-1 (wt/wp2)
PM = 90-Тан-1 (wt/wp2) = Тан-1 (wp2/wt)

WP.2 проекту з 2wt =>> = PM 63.4deg

Ще одне пояснення, яке трохи більш зрозумілим є наступне.Припустимо, домінуючою і 1, не-домінуючих полюсів петлі посилення добре інтервал, з тим, що етап може досягати майже 90deg до неприєднання домінуючим полюс починає впливати його знову.Ми всі знаємо, що однополюсний етапу починається знижується вниз приблизно на 0.1Fp, то на частоті полюса він на-45deg нижче її первісної вартості, і при -90 градусів за 10Fp і за
тобто 45deg/dec.Якщо ми хочемо, щоб етап в петлі-отримати від підсилювача, щоб бути на-120deg для Ft
тобто 60deg етапу маржі, а також 30deg нижче-90deg початковому етапі, представлений господствующим полюсом, що буде означати Ft / (0.1Fp1) = 30/45 = 0.67dec.Еквівалентно, це Ft / (0.1Fp1) = 4.6, як співвідношення і, отже, Fp1/Ft = 2.17.
Це якоюсь сирої розрахунку і дійсні тільки в тому випадку, якщо два полюси добре розділені, але вона дає ідею.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back