Ураження електричним струмом через дерево зворушливо високої напруги дроти

E

ElectroEnthusiast

Guest
Кілька днів тому я був щодня найманих працівників зривати кокоси деяких з дерева. Частина дерева (філія / листя) було зворушливо високої напруги дроти, які проводяться деякими високої напруги (можливо, деякі кВ). Коли він заліз на дерево і, коли він був на піку дерево, він сказав, що він відчував, ураження електричним струмом. Питання:?. Чи буде це причиною поразки електричним струмом (так як він стояв на дереві, і був на ні в якому разі торкаючись землі безпосередньо (також з будь-яким провідником або що-небудь), що здається мені, що він є в той же потенціал (як він на дереві), я припускаю, що він діяв так, щоб залучити додатковий платіж від мене (так як я буду відчувати, що він зробив роботу з деякими додатковими ризиками).

Якщо у верхній частині дерева зворушливо лінії HV і база торкаючись землі, не було б диференціального напруги по довжині дерева. Тепер, якщо ви піднятися на неї, скажімо, з руки метрів або близько того від ніг ваших, можна бути шоковані тим, що диференціал. Ось чому рекомендується тримати ноги близько одне до одного (наприклад, випадкове відтворення) при ходьбі від збитих лінії електропередачі. Джон

Якщо у верхній частині дерева зворушливо лінії HV і база торкаючись землі, не було б диференціального напруги по довжині дерева. Тепер, якщо ви піднятися на неї, скажімо, з руки метрів або близько того від ніг ваших, можна бути шоковані тим, що диференціал. Ось чому рекомендується тримати ноги близько одне до одного (наприклад, випадкове відтворення) при ходьбі від збитих лінії електропередачі. Джон
Привіт Джон, що я маю на увазі питання, людина вже досягла верхньої частини дерева. І тоді він каже: Він відчував шок (у верхній частині дерева).

Спостереження звучить розумно, тому що частина високої напруги можна очікувати, що падіння по дереву, через кінцевої провідності деревини. Важко оцінити величину падіння напруги в. Я думаю, ви не хочете спробувати експеримент? Як правило, електроенергії компанія відповідає скоротити зворушливо галузі самі по собі.

Якщо чутлива замикання на землю захисту:). Інцидент стався у Великобританії, де недавно двоє коней виявилися струмом на гоночній трасі, можливо, з вини підземного кабелю. Ось посилання: http://www.bbc.co.uk/news/uk-12497064

Ось одна ланка між декількома, які описують безпеки навколо високої напруги і дерев. http://www.penticton.ca/electrical/ElecticalSafety-HighVoltage.pdf Питання про стрибкової проти перетасування обговорювалося. Деякі люди рекомендували стрибаючи на одній нозі. Ясно, що є нестійким для більшості людей, і падають на свої руки, намагаючись стрибати на одній нозі буде одним з найгірших позицій буде дюйма як для двоногих хоп, Є, мабуть, ситуацій, коли це необхідно, так як у стрибках з кроку на землю, але як тільки на землю, більшість людей мають менше шансів впасти, якщо вони Shuffle. Джон

Якщо чутлива замикання на землю захисту
Я не знайомий з стандартами влади districution, але я думаю, що це неможливо виявити малі провини earh на сухопутної лінії. У зазначеному випадку, землю струмів, можливо, був досить низьким, ніхто не постраждав не надходило. Як сказав Джон показав у своїй повчальною посилання, Є й інші випадки будуть розглядатися.

Я не знайомий з стандартами влади districution, але я думаю, що це неможливо виявити малі провини earh на сухопутної лінії. У зазначеному випадку, землю струмів, можливо, був досить низьким, ніхто не постраждав не надходило. Як сказав Джон показав у своїй повчальною посилання, Є й інші випадки будуть розглядатися.
Це не могло б працювати з фази зворушливо дерево (вологість залежною, може бути?), Але вона призначена для виявлення в низькій мА регіоні.

Термін Я викладав явище "крокової напруги" або "крок потенціал" [URL = http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_potential_rise] Землі потенціал зростання Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL] .

Як правило, електроенергії компанія відповідає скоротити зворушливо галузі самі по собі.
Так, вони скоротили його, як близько тижня тому, але інцидент стався раніше.
чутливої замикання на землю захисту
Як ви можете мати його на дереві / коней?! Так звичай клітинах рослин отримати тости завдяки тому, що напруга? Але завод все ще стояв високий, я думаю, це було досить клітинам розмножуватися.

Так звичай клітинах рослин отримати тости завдяки тому, що напруга? Але завод все ще стояв високий, я думаю, це було досить клітинам розмножуватися.
сприйняття і впливу ударної хвилі на тварин через нашу нервову систему. Рослини не мають подібної системи. Обидва рослини і тварини можуть отримати тости, якщо струм досить високою. Очевидно, це був не той випадок. Джон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back