Управління модемом лінії обов'язковим?

O

ojahan

Guest
Привіт усім, я намагаюся, щоб зв'язатися ARM мікроконтролерів для Huawei MC703 (CDMA EVDO), з використанням Keil бібліотеки. Якщо я підключитися за допомогою ПК (модем дозвону) з RTS / CTS лінії використовується, підключення виконується і передачі даних в порядку. Але якщо RTS / CTS лінії не використовується, передача даних не ОК. Але якщо я використовую мікроконтроллер, з'єднання встановлено (отримав "CONNECT" повідомлення), але не наступні дані можуть бути відправлені, навіть якщо RTS / CTS лінії використовується. Те ж прошивки використовується, щоб зв'язатися з SIM900 GSM, і ніяких проблем виявлено, RTS / CTS не використовується. Мої питання: - Чи є RTS / CTS лінії обов'язкового або зробити модемного з'єднання більш надійними? Я ніколи не використовувати цей елемент керування лінією раніше. - Чи є різниця в стиску код активації, безпеку і т.д. між CDMA і GSM? Спасибі за увагу всіх членів Regards Ojahan

Так, стиснення коду, активація, безпека різні для CDMA і GSM, насправді більш складним в CDMA ...... РТС і КТС не потрібні для GSM або CDMA (GSM Модулі типу), але formodules як EVDO необхідно

Спасибі за швидку відповідь. Цікаво, робить комп'ютер може автоматично визначати модем (CDMA або GSM) це пов'язано і використання відповідного коду. Чи можете ви порекомендувати мені модем CDMA (торгова марка і модель), що ви вже успішно пов'язаних с. Я, можливо, необхідно перейти на іншу марку Спасибі Ojahan

Для ПК ми встановити драйвери для цього, EVDO і PC розмовляти через тих водіїв .. Я не робив цього практично, але мої студенти роблять це так роблять деякі дослідження на ньому. Я можу робити з CDMA модулі ж, як і GSM модулі довго тому .....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали о 18:14 ----- ----- Попереднє повідомлення було о 18:12 ----------[/SIZE] [/COLOR] Ваша заявка tohave інформацію підписує пристрої, ID, ім'я та номер, інформацію, яку ви буде отримати його в панелі управління пристрою властивості ...

Привіт дякую вам за інформацію, я ще раз перевірено, чи є драйвер використовується в підключення до ПК, і я можу підтвердити, не встановлений драйвер перш, просто нормальні PPP дозвону Я думаю, що необхідно проаналізувати зв'язку ПК модем і наслідувати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back