Уніполярний 4PH кроковим двигуном управління

A

adi87

Guest
Доброго дня. Я хочу написати код для управління вхідної частоти приділено Уніполярні, 4phase кроковим двигуном використанням мікроконтролера. Це 6wired один. Будь ласка, допоможіть мені з тим же.

В якій програмі ви збираєтеся писати?! Assembler, C, C + +, Basic, picbasic? Необхідно терміново? Тому що я напишу це найближчим часом в picbasic, якщо ніхто не написати її раніше. Але в основному ви повинні сказати мікро-фази ви хочете рухатися, я рекомендую вам "нормальний крок" (це залежить від того, що ви читаєте це називають різні) Принаймні, нормальним кроком є ​​один тха вас "енергією" дві фази кожен крок, щоб мати maximun зберігання. Ваш крокового двигуна, які мають 6 проводів, є нормальною, два з них дроти для подачі двигуна або зв'яжуться них до 0 напругу. (Це залежить від того, як зв'яжуться проводу) ЧАсті проводиться експериментувати, тому що кожен мотор відрізняється і також рухається diffents навантажень. Між кожним кроком ви можете зробити цикл з великою кількістю пауз або робити інші речі, якщо ви збираєтеся використовувати мікро просто контролювати де-кроковий двигун, я думаю, простіше зробити циклу, якщо ні, то ви повинні робити інші речі, або ваш мікро буде дуже зайнятий весь час. сподіваюся, що це допоможе вам небагато.

Жахливо шкода останнього відповіді ... Я хотів би його в С, а може у зробить це за 8051 .... Ви можете також запропонувати хорошу книгу, з якої я можу навчитися програмуванню рівні складання ..????

привіт .. Хто-небудь тут є код у вбудованих с для accelrating з крокового двигуна?

Ей ... її найпростішим, якщо і використовувати microcontrollar 8051 сім'я ..... якщо і використання програмного забезпечення Keil THN його нічого BT встановити дані ур конкретних контактних .. Мені здається ........ у Нч два контактних загального ...... у 6-контактний сказав в загальній складності ..... , Якщо і хочуть знати, як визначити загальні та інше число котушки я буду писати для u.let мені знати, підійшли до точки ..... Keil є програмне забезпечення, яке підтримує багато мовах високого рівня для програмування MC .. С також там ... встановити контакт 2 загальний ур два джерела напруги ... і інші 4-контактний роз'єм в порт вводу / виводу ваших 8051. Тепер написання коду. якщо і використанням Keil його дійсно легко написати codes.its пропонує заголовка файлу .. для 8051 сім'ї ..... включити цей ...... просто присвоїти значення для ур вимагають обертання .... кажуть у хочу, щоб повернути в одному напрямку .. Потім код буде .... щось подібне THT P1 = 0x01; / / прі та використанні P1_0 ,...,..., P1_3 на 4 котушки mottor і P1 тут, як відомо, компілятор через заголовка файлу .. . Тепер змініть значення і призначити як ур необхідності. зробити шістнадцяткове 0001,0010,0100,1000 для одного спрямованого обертання ...... U також може використовувати одну функцію затримки за іншим .... але функції затримки не входить в Keil C бібліотеки ... U HV до написати заголовок в С або запитати мене .....

Привіт Замість того, щоб писати коди для водіння імпульсу, здається, добре, щоб скласти просту схему. Такі, як, генерувати основний імпульс з частотою ви сподіваєтеся використовувати, а потім генерувати належного імпульсу фази за допомогою простої логіки ворота так, що NAND або інвертор. Можливо, вам доведеться тільки включенням / виключенням або керування напрямком для вашої програми MiCOM. Зазвичай люди управління, шлях до однополярним, біполярним або рубка водія.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back