Уніполярний кроковий двигун проблем з драйверами .... потрібна допомога

K

kanishka13

Guest
Привіт, друзі .. Я використовую atmega32 керувати двома однополярного крокових двигунів (5 груп) потужністю 12 В, ~ 1А я використовував ULN2803 здатності керувати цими крокових двигунів ... Я особа дивна проблема .... 1.The ULN нагрівається дуже швидко. 2.I отримати різні результати кожного разу, коли я живлення схеми я їду з цими двигунами 12V, 1.2A адаптер харчування .. У мене є ушкоджень 4 ULN вже .. Кожен раз, коли я замінив ланцюг з новим ULN схема чудово працює спочатку ... але потім не ... Існує немає б то не було проблеми з ланцюгом ... ні Vcc-GND shrt ciruit .... Може бути, ULN не може підтримувати 1.2A поточного ??... так що я переходу до інших водієм трасі? Що робити, якщо замінити блок управління з L298-L297 драйвер двигуна схема?? Шахта однополярного 5 проводів крокового двигуна з харчуванням 12В .... так що я водій wud circuiry, якби я був використовувати l298-L297 схеми драйвера?? ArrowArrow

Привіт Якщо вам потрібні швидкості а потім піти на l297 l298 комбінація ще 4 транзисторів досить повагою Nandhu

Привіт! ULN2803 розрахована на максимум 500 мА струм на канал, так це, безумовно, нагріваються і вигоряють. Завжди уважно читайте специфікації перед використанням пристрою. Замість того щоб використовувати ULN2803 використовувати транзистори Дарлінгтона, як TIP120/121/122. Дуже красиво пристроїв з вбудованим захисні діоди (індуктивних навантажень) для крокової двигуна водіння. Інше рішення полягає у використанні однополярного двигунів в режимі біполярного та використання H-міст водій ІВ, як L298, L6203 для управління двигуном, але це трохи складніше. З повагою.

Я використовував TIP122 транзисторів один раз, але я думаю, IRL520 або аналогічні транзистори, можливо, буде кращим вибором. Зверніть увагу, що Allegro має досить великий асортимент гібридних однополярний (і біполярних) крокового контролера двигуна. Успіхів вам у вашому проекті. Майк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back