Універсальний JTAG-адаптер

M

mosi

Guest
Привіт мої друзі .... Що таке [колір = червоний] Універсальний JTAG-адаптер [/ колір]? І те, що [колір = червоний] Універсальний JTAG-інтерфейс [/ колір]? (Обидва вони з Altium) Будь ласка, поясніть .... Який з цих двох плата БЕЗКОШТОВНО? І мені потрібно, щоб схема і PCB з них.

Це JTAG кабелів, які підключаються до паралельного порту. Вони схожі на паралельні адаптери для портів можна отримати Altera, Xilinx або грати, за винятком того, вони мають м'яку JTAG, а також жорсткий JTAG. Це означає, що вони використовують 4-контактний для нормального апаратного JTAG програмування, але інші 4 контакту використовуються для "внутрісхемний налагодження" вбудованих процесорів або прошивку ринкових інструментів. Схема включається як refeence конструкцій installled з Altium.

Привіт konradb Завдяки У мене є ще питання ...... Я був знайдений універсальний JTAG інтерфейс Project (Схема та друкована плата) в еталонні конструкції installled з Altium. немає Універсальний адаптер JTAG. де це? importatnt питання: чи можемо ми використовувати "Універсальний JTAG-інтерфейс" з Xilinx ISE Фонд і Altera Quartus для Xilinx і Altera програми Пристрої whitout використанням Altium Designer? Чи справді "Універсальний JTAG-інтерфейс» Підтримка ISE і Quartus?

може хто-небудь покласти схеми та друкованої плати

Існує включити адаптер JTAG поставляються Altium, що перемикачі сумісності між Xilinx і Altera. Адаптер може використовуватися з Altium з повним набором функцій налагодження або з Xilinx або Altera програмістів. Схеми і функціональні можливості всіх цих паралельних програмісти порту схожі. Адаптер і інтерфейс посилання і означає цей кабель. Якщо ви будете шукати в Інтернеті, Altera схем для їх кабель, також доступні. Основними відмінностями є: 1) кабелі використовують різні дані для контактів JTAG сигналів і 2) 10-способом (2x5 2,5 мм крок) заголовків різних висновків. Зверніть увагу, що пристрої Альтера конфігурації не сумісна JTAG і вам потрібно кабелю Altera для програмування цих пристроїв.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back