Угода Level Modeling

Y

yesme @

Guest
Привіт хлопець,

Я намагаюся щось в моделі SystemC TLM але я розумів тільки В. Е. Litle про TLM.Я не можу відрізнити, що основна різниця між SystemC TLM і SystemC RTL?

Хто-небудь може пояснити?

TLM означає, що ви повинні описати, грунтуючись на transcations НЕ сигналами.Я RTL кодування Ви повинні описати деталі сигналізації.Наприклад, якщо ви хочете отримати доступ до пам'яті для читання, ви повинні вказати наступну сигналізацію в моделюванні RTL:
1) Включити Mem
2) Надіслати Читайте сигнал Mem
3) Відправте Адреса сигнали Mem
4) Одержати відповідні дані

Але в TLM, ви просто написати функцію, як ReadMem (адреса, дані).

Rgds,
KH

Спасибі за допомогу,
Але що всі речі, які ми повинні враховувати, коли ми збираємося для SystemC TLM's, у вас є хороші поради для цього так, що я можу здійснити.Які будуть основні області застосування щодо цих TLMs як було сказано вище, що пам'ять і т.д.
Будь ласка, це було б здорово, якщо я знаю це.

спасибо
Raghu

TLM більш абстрактно, ніж RTL, яка повинна основний акцент робиться на предмети угод / пакетів, замість того, щоб відокремити сигнали.У RTL, якщо ви знайомі з ним, ви повинні мати хороше розуміння, що RTL орієнтований на опис регістрів і передачу сигналів своєї логіки.Однак, TLM колихати modleing рівня, який робить вас більш легко побудувати ваші наміри.

TLM буду приховувати докладні апаратні сигналізації та передачі її здійснення Mechansim, так що, до деякої міри, ви descripting властивість моделі замість сигналів trasferring.З цього моменту Ви можете сказати, цей механізм грунтується на учасників операцій / BFM концепції.

Для хорошої дискусії з цієї вершини, ви будете наступними документами.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Пам'ятаю, коли я читав testbuilder документом, вона сказала просто TLM автобус функція моделі.

декілька аналогічних, але не повний!

наскільки є conerned інтерфейсу шини, це правильно!

Однак TLM виступає за високого рівня методології моделювання в цілому!

TLM є метод моделювання в тому, що оператор спілкуватися themselve свої угоди, а не сигнали.

Коли ви зробите свій дизайн в TLM це означає, що ваш проект не є якісь години.Тому він повинен використовувати транзакції подією для встановлення зв'язку і синхронізації.

SystemC TLM використовується для повного verifacating функції вашого проекту, але не повний в термін часу.

Це те, після того як я зробив у моєму проекті SystemC TLM.

Просто, як вираз означає: TLM заснований на exressing аспектом певній системі у вигляді набору операцій.Наприклад, якщо ви моделювання мереж зв'язку, як WLAN, вам не потрібно задати будь-які терміни для пакетів, вам не потрібно укладати будь-які годинники ..Ви можете просто написати thesupposed пакети в вхідного файлу, читати це фото зсередини модель SystemC TX, і звалища виході TX порту відправлення в інший файл (скажімо, VCD-файл).Тоді побачити вміст цього вихідний файл, якщо правильність TX має модульовані пакети і так далі.
У RTL, ви не можете зробити тільки це ..Вам потрібно вказати годинник, скидання, які дозволяють, регістри, ..і т.д. Це те, що для RTL.

Привет я Нур,
Вперше на цю групу.В основному ми будемо рівні операцій Моделювання на автобус інтерфейси, як ми AMBA, OCP і т.д. Тут ми будемо мати transcations замість сигналів.Операція буде складатися inturn переказів.

TLM підхід дуже швидко, і ми можемо змоделювати величезній платформі з цим.

відносно
Md.Noorulla
HCL технологій, Noida, Індія

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back