УРЧ - розробка пропозицій

Y

yawijaya

Guest
Привіт всім, я проектування РФ підсилювача. Я хотів би отримати пропозицію про те, що вхід типу я повинен використовувати і, можливо, референс-дизайну. Ось вимоги: 1. Вихідна потужність 2 Вт на 50 Ом навантаження 2. Діапазон частот 50 МГц-120 МГц 3. Низька 2-й гармоніки 4. Висока ефективність я зробив раніше, але ефективність була тільки 20 відсотків або близько того за допомогою класу E РФ підсилювача. Так що я тепер відкриті для будь-яких пропозицій. Спасибо!

Ви не вказали клас потужності підсилювача, або принаймні, тип модуляції посиленого сигналу.

ну, це в основному те, що мій питання було. Шукаю пропозиції про те, що влада класу я повинен використовувати. Я намагався класу E і раніше, але вони гарні тільки між 50М-70 МГц.

Кращий клас енергетичної ефективності є клас С, але цей клас дуже нелінійної і може бути використаний тільки для CW або FM. Клас AB досить лінійно. На цьому класі потужності настройка зсуву точки і завантажити-pull вихід матч може отримати мінімум гармонік і кращу ефективність.

якщо у хочу високу ефективність, то і повинні вибрати режим перемикання підсилювача ж класу Е або F або D. якої і хочете створити? підсилювач або підсилювач? який клас E схема топології ви використовуєте для розробки? Ви імітувати schemitic чи ні?

Я розробив його за допомогою HEPA PLUS (клас Е підсилювач програмне забезпечення), яка моделює схеми і працював дуже добре ~ 70% ефективності, але схема всмоктується в реальність. Я проектуванні підсилювача потужності. Я забув згадати, що схема повинна бути в змозі дати до 200-300мА вихідного струму (у бік формування 2 Вт на навантаженні 50 Ом)

з якою тип елементів, які ви імітувати розроблена схема в HEPA PLUS? я це означає, що ви використовуєте ідеальні елементи або використовувати реалістичну модель елементів? Також я намагаюся створити потужності підсилювача класу Е, але я використовую ADS програмного забезпечення звичайно ж мій дизайн для IC я думаю, що якщо ви використовуєте реалістична модель для моделювання ваш результат не будьте дуже відрізняються. який топології ви використовуєте для повного circiut схема?

це реалістична модель елементи ...

Хммм ... Від 70% до 20%! який клас E схема топології ви використовуєте?

Я не впевнений, тим, що ви маєте на увазі з топологією ... але ось схема ...

Я бачу вашу схему, звичайно, щось, що не ясно, в ваших розроблена принципова схема, але я думаю, що його краще використовувати відповідність схемі замість трансформатора, а також використовувати відповідні фільтри між deriver сцені і підсилювального каскаду і перевірити значень елементів з використанням хороший монтаж аналітичних рівнянь і також зауважити, напруги пробою ваш транзистор і в іншу сторону, щоб перевірити вашу схему точка-точка з охопленням наприклад ви бачите бажаний результат в АЦП (меандр) ....

Клас E важко для практичної реалізації для кого немає досвіду. Клас AB він буде працювати відразу, дозволяючи багато налаштуванні первісного проекту. Тепер залежить, що ви шукаєте. Щоб дізнатися, чи швидко дістатися в кінцевий продукт.

Ваші результати просто показати обмеження проектування РФ підсилювач тільки за допомогою програмного забезпечення. Вважаючи, що зазначені схеми моделювання правильно досі, деякі реальні параметрів схеми, очевидно, відрізняється. Але який? Досвід необхідний, щоб визначити його, і тільки емпіричні вимірювання можна перевірити дизайн.

[Цитата = vfone] Клас E важко для практичної реалізації для кого немає досвіду. Клас AB він буде працювати відразу, дозволяючи багато налаштуванні первісного проекту. Тепер залежить, що ви шукаєте. Щоб дізнатися, чи швидко дістатися в кінцевий продукт. [/QUOTE] Ха, ну, в ідеалі я хочу, щоб вчитися і отримувати кінцевий продукт швидко ... але я думаю, я повинен вибрати один з них ... Я думаю, я ' будемо спиратися на кінцевий продукт швидко ... так що ви говорите класу AB? але я також читав до цього класу AB не виконує добре для низьких застосування сигнал ...

Дивно класу AB пропонує широкий динамічний діапазон, ніж будь-який інший клас потужності, в тому числі класу. Це тому, що насичення приходить з різних додаткових джерел. В класу AB налаштування зміщення точки (в стані спокою) для оптимального кута провідності приводить до підвищення ефективності та лінійності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back