Тіло підкладки транзистора?

Z

zahrein

Guest
Guyz, я відвідали його запитали, чому, тіло ІСУП підключений до VDD і тіло NMOS підключений до землі? .. Я знаю відповідь на це питання, як becoz хлопчика ефект. Я не знаю, як відповісти таким чином, elctronic ... Його дуже важко для мене, щоб зрозуміти. Хто-небудь може пояснити ...

Zahrein, я не впевнений, що від ваших дописів, як детальна розшифровка ви хочете ... Один спосіб думати про нього, як "задні ворота", то є інший вхід, як і при збільшенні джерела напруги тіла (для NMOS) це задні ворота працює проти напруги ви поклали на ворота терміналу. сподіваюся, це допоможе Девід Рейнольдс

lttle трохи ... Але хто-небудь може пояснити детальніше ..: D TQ ..

Людина подивитися на 3D-структуру пристрою. Ми спина до спини з'єднаних діодів, ви хочете виграш будь-якого з них, щоб бути вперед упередженим. Приклад PMOS Зверху вниз Psubstrate Pdiffusion Nwell. Тепер у нас є діод між Р + і Nwell на зворотному зміщенні його Nwell повинна бути в тій же або більш високий потенціал, ніж P + дифузії схожі на діоді між Nwell і P підкладці сподіваюся, що я ясно

Привіт електронному вигляді? Схоже, ви дуже новачок в МОП відчуває. але Ви Ваш сам повинен розвивати свої основні принципи. просто намагаюся зрозуміти операцію MOS і ефект Vsb (джерело - об'ємна напруги) на V-ий. Крім того, намагайтеся думати про ефекту від зміни в V-ой на виході МОП поточної Id. пошуки тіла упередженості. чому і яким чином мають бути виявлені і як тільки Ви робите це, відповідь вашого Qn буде добре видно для вас. удачі.

Привіт, По-перше, в процесі загального MOS, витоком і стоком ізольовані PN переходів. Для того, щоб забезпечити правильну роботу пристрою MOS, PN переходи повинні бути зворотному напрямку. По-друге, як ви знаєте, NMOS має П-подібний підкладці з N-типу витоку і стоку, а PMOS має N-типу підкладки з P-типу витоку і стоку. Для зворотного зсуву переходу П.М., ви можете підключитися субстрат NMOS до землі і субстрат PMOS до VDD. Ви могли б, ймовірно, стверджувати, що не треба робити, що для досягнення зворотного зсуву. Так, до тих пір, як ви підтримуєте напруга стороні N вище, ніж сторони Р, ви можете домогтися зворотного зсуву. Але проблема полягає в представника N також процес, субстрату P тип універсальний субстрат всіх пристроїв NMOS на одному кристалі. Ви просто не знаєте, на те, що напруга буде з'єднання PN безпечно упередженим, за винятком найнижчих доступних напруги GND. Те ж відноситься і типу підкладки N. Сподіваюся, це допоможе стосується ceyjey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back